Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Design & Multimedia
  3. > Animatie
  4. > Eindhoven

Freelance opdrachten: Animatie

Animated video for Marketing

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 5 mrt
Reacties: 3
Locatie: Eindhoven
Laatst gewijzigd: 5 mrt
Status: Gesloten
ENG: Hi, For our company, we want to develop an animated video for marketing purposes. This video is approximately one minute long. It's important to pay attention to the details. In the video, we want to depict our technology. We would like to see portfolios with the responses. NL: Hallo, Voor ons bedrijf willen we een geanimeerde video ontwikkelen voor marketingdoeleinden. Deze video is ongeveer…

2D Animator voor Meerdere Opdrachten

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 11-02-2020
Reacties: 10
Locatie: Eindhoven
Laatst gewijzigd: 11-02-2020
Status: Gesloten
Beste freelancers, We zoeken een goede, flexibele, betaalbare 2D-animator die ons per direct op projectbasis kan ondersteunen bij 2D-animatie opdrachten. Idealiter vanuit onze studio in Eindhoven. Soms zijn het animatie-opdrachten vanaf Scratch, soms worden stijl, storyboard, script en assets aangeleverd. Er liggen meerdere animatie-opdrachten in de planning. Ben je geïnteresseerd? We zien je…

Explanimation Laten Maken (Eindhoven)

Budget: € 500 tot € 5000
Geplaatst: 26-02-2017
Reacties: 10
Locatie: Eindhoven
Laatst gewijzigd: 26-02-2017
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een extra grafisch ontwerper om een 2D explanimation van ongeveer 1 minuut te maken. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die ervaring heeft met het illustreren van animaties. Je werkt bij voorkeur op ons kantoor in het Klokgebouw in Eindhoven met Adobe Illustrator aan de explanimation. Plaats svp je portfolio + dagtarief.

3D Animatiefilm Thuistest Vrouwen

Budget: € 800 tot € 1250
Geplaatst: 26-01-2017
Reacties: 7
Locatie: Eindhoven
Laatst gewijzigd: 12-02-2017
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand voor het maken van een sympathieke 3-D animatiefilm van 1 minuut. Geheel visuele uitleg van het uitvoeren van een thuistest voor vrouwen. Er is al veel voorbereiding verricht. De doelgroep is vrouwen die de test willen uitvoeren. Het budget beschikbaar voor het maken van deze animatie is 1200 euro. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Animatiefilm voor Website Laten Maken

Budget: € 50 tot € 500
Geplaatst: 21-01-2015
Reacties: 6
Locatie: Eindhoven
Laatst gewijzigd: 04-02-2015
Status: Match!
Hallo allemaal, Voor een zoekwebsite zijn we op zoek naar iemand die een animatiefilm kan maken. De bedoeling is dat de film weergeeft dat de consument de website kan gebruiken om een lokale ondernemer te vinden. Het gaat om allerlei ondernemers van elektriciens tot natuurwinkels. We willen het filmpje zo kort mogelijk houden. Graag uw reactie.