Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Design & Multimedia
  3. > 3D & CAD
  4. > Groningen

Freelance opdrachten: 3D & CAD

Hulp bij Interieurontwerp (3D)

Budget: € 20 tot € 60 p.u.
Geplaatst: 19-09-2017
Reacties: 1
Locatie: Groningen
Laatst gewijzigd: 21-09-2017
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij hebben onlangs een nieuwbouwwoning gekocht en zouden graag hulp willen bij het interieurontwerp. Het gaat hierbij om advies met betrekking tot de meubels en een lichtplan. Ook de plaats en vorm van de keuken zouden wij graag uitgedacht willen hebben. Wij hebben een bouwkundige tekening tot onze beschikking. Onze voorkeur gaat uit naar een Scandinavische stijl. Het zal hierbij…

DWG Bestanden omzetten naar PDF

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 17-05-2017
Reacties: 10
Locatie: Groningen
Laatst gewijzigd: 18-05-2017
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik heb een USB-stick met veel DWG-bestanden, ik zoek iemand die mij kan het dit om te zetten naar "leesbare" PDF-bestanden. Meer informatie wil graag met je afstemmen bij interesse. 

Schetsen Omzetten in Digitale Illustraties

Budget: € 200 tot € 250
Geplaatst: 27-05-2015
Reacties: 8
Locatie: Groningen
Laatst gewijzigd: 27-05-2015
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor onze snelgroeiende webshop zijn wij op zoek naar een illustrator die van getekende schetsen eenvoudige digitale illustraties kan maken. Het gaat om ongeveer 30 stuks. Graag hebben wij een keer persoonlijk contact om de schetsen toe te lichten. Als vergoeding hiervoor ontvang je €250 en een bril of zonnebril (op sterkte). Hiernaast heb je de mogelijkheid tot meer opdrachten…