Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Analyse & Advies
  3. > Trainer/Coach
  4. > Nijmegen

Freelance opdrachten: Trainer/Coach

10 Weken Duitse Taalles voor Beginners (Nijmegen)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.
Geplaatst: 26-06-2019
Reacties: 0
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 26-06-2019
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een freelancer die circa 3 uur per week gedurende 10 weken Duitse les kan geven bij ons op locatie in Nijmegen. De Duitse les is bedoeld voor 6 collega's op het niveau beginners. Ik hoop dat iemand binnen dit platform bereid is ons te helpen. Heb je interesse dan voorzie ik je graag van meer informatie.

Studiekeuze Coach Gezocht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 01-12-2015
Reacties: 1
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 15-12-2015
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn een landelijk studiekeuzebureau dat studiekeuzetrajecten biedt aan middelbare scholieren en studenten. Hiervoor werken we met zelfstandige keuzecoaches in 17 steden. Onze coaches zijn professionals die scholieren en studenten optimaal begeleiden in het proces tot het kiezen van een passende studie. Wij coachen en begeleiden vanuit bewezen effectieve en persoonlijke…