Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Analyse & Advies
  3. > Overige Analyse & Advies
  4. > Almere

Freelance opdrachten: Overige Analyse & Advies

Scriptiebegeleiding Gezocht voor Marketingplan

Budget: € 20 tot € 30 p.u.
Geplaatst: 15-01-2018
Reacties: 5
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 17-01-2018
Status: Gesloten
Beste freelancers, ? Scriptie hulp/begeleiding gezocht, het schrijven van een marketingplan gericht op het verhogen van het bezoekersaantal. Het gaat hier om een bedrijf die dagrecreatie voorzieningen aanbied. Hier kan ik wat begeleiding bij gebruiken aangezien schrijven niet mijn beste kant is. Wie heeft ervaring met scriptiebegeleiding en zou mij willen helpen?

Klantonderzoek voor Zakelijk Telecombedrijf

Budget: € 80 tot € 120 p.u.
Geplaatst: 02-09-2015
Reacties: 2
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 10-09-2015
Status: Gesloten
Beste freelancers. Wij zijn gelokaliseerd in Almere en willen een klant- en prospectonderzoek laten uitvoeren. We denken zelf aan focusgroepen/ diepte interviews. Doel is het creëren van klantpersona's om te gebruiken voor interne/externe marketingcommunicatie. Bij voorkeur een ervaren onderzoeker met ervaring in de telecomsector. Doel is om het resultaat in Q4 van dit jaar te kunnen presenteren,…