Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Tekst & Vertaling
  3. > Technisch Schrijven
  4. > Almere

Freelance opdrachten: Technisch Schrijven

Tekst Controleren en Beter Formuleren

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 28-02-2019
Reacties: 10
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 28-02-2019
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen een tekst controle. Ik heb een probleem uitgeschreven en de tekst zou ik graag duidelijker geformuleerd willen hebben en daarnaast is het de bedoeling dat deze gecontroleerd wordt op spelfouten en grammatica. Het gaat om 400 woorden. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Spelling en Grammatica Controleren Blogs (Lange Termijn)

Budget: € 20 tot € 50
Geplaatst: 25-01-2019
Reacties: 10
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 25-01-2019
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik schrijf met grote regelmaat blogs, maar ik wil deze blogs graag laten controleren op spelling en grammatica.  Ik zoek iemand waarmee ik vaste afspraken kan maken voor de controle alsmede een vaste prijsafspraak. Ik denk hierbij aan een vaste prijsafspraak per blog. Wie beheerst de Nederlandse taal uitstekend en kan mij helpen? Bij interesse kan ik je een voorbeeld blog toesturen.