Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Tekst & Vertaling
  3. > Creatief Schrijven
  4. > Almere

Freelance opdrachten: Creatief Schrijven

Hulp bij Aanpassen van Bestaand Boek

Budget: € 500 tot € 2500
Geplaatst: 12-07-2016
Reacties: 10
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 12-07-2016
Status: Gesloten
Beste freelancers Ik zoek iemand voor het herschrijven van het boekje 'Laten' dat ik heb uitgebracht. Dit is een filosofisch getint boekje dat gaat over een management benadering. Ik wil het boekje toegankelijker maken en aanvullen met een nieuw hoofdstuk. Daar wil ik ook over kunnen afstemmen met elkaar. Wat mij betreft staat de hele opzet vrij ter discussie. Het gaat dus naast echt…

Vlaamse Tekstschrijver met Verstand van SEO Gevraagd

Budget: € 20 tot € 100
Geplaatst: 17-12-2015
Reacties: 0
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 21-12-2015
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een professional die voor mij een aantal SEO teksten in het Vlaams kan schrijven. Het is voor een dakwerken bedrijf. Het is van belang dat de je verstand van SEO hebt. Bij interesse hoor ik graag van u.

Producttekst Schrijven en Advertentie Plaatsen

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 07-10-2015
Reacties: 1
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 08-10-2015
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik heb een eigen product met een eigen EAN nummer en ik ben op zoek naar iemand die mijn product op Amazon kan plaatsen. Naast het plaatsen van het product moeten er ook de juiste goede teksten voor geschreven worden. Het gaat om een Mediaplayer waarmee men gratis films, series, sport kunt kijken. Mijn doel is om dit product op Amazon te plaatsen en hiermee de internationale markt…

Levensverhaal over Priesterschap en Liefdevol Huwelijk

Budget: € 500 tot € 5000
Geplaatst: 16-02-2015
Reacties: 10
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 16-02-2015
Status: Gesloten
Beste freelancers, Graag zou ik mijn leven van eerlijk priesterschap en een liefdevol huwelijk, waarin het besef gegroeid is dat hemel, hel en zogenaamd eeuwig leven hersenspinsels zijn zonder enige realiteit, verwoord willen hebben in een boek. Een uitgetypte levensloop is aanwezig. Het moet een echt boek worden. Uitzending op TV is hierbij zeker. Als jong uitgezonden missionarispriester op de Filipijnen…

Tekstschrijver voor Productomschrijvingen Kinderkamer Webshop Gezocht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 10-12-2013
Reacties: 8
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 11-12-2013
Status: Gesloten
Beste Freelancers, Ik ben opzoek naar een tekstwriter voor onze webshop die producten voor kinderkamers verkoopt. Het gaat om het schrijven van commerciële teksten per product waarbij ook gelet moet worden op SEO. Het betreft een opdracht van ongeveer 500 producten. Ik zie graag een reactie, inclusief prijsindicatie tegemoet. Alvast bedankt!

Ghostwriter Gezocht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 08-10-2012
Reacties: 7
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 10-12-2012
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik wil graag een film script schrijven. Een semi auto biografie over mijn leven; van opgroei, kind zijn, jeugd, carrière, criminaliteit, het leven, familie, de uiteindelijke levens verandering, en een levens les. Graag iemand die ervaring heeft met autobiografie, misdaad, en thrillers. Ik hoor graag van u!