Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Websites & Applicaties
  3. > Front End Development
  4. > Almere

Freelance opdrachten: Front End Development

React Native Freelancer Gezocht

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 15-06-2021
Reacties: 2
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 15-06-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers, Gezocht: React Native freelancer Wij zijn een professionele studio voor communicatie, marketing, grafische vormgeving, webdesign, fotografie, video en artist impressions. We zijn op zoek naar een React Native freelancer die een module kan maken die koppelt met Mollie. Ben jij beschikbaar voor deze klus? Dan zien wij graag via Hoofdkraan.nl een reactie tegemoet.

Nieuw Thema voor Website Laten Installeren

Budget: € 20 tot € 50 p.u.
Geplaatst: 03-05-2017
Reacties: 8
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 05-05-2017
Status: Gesloten
Beste freelancer Wij zitten erover na te denken om een nieuwe thema in te laden op onze website. Dit willen we laten doen door een externe partij omdat de producten niet verwijderd mogen worden. Over enkele maanden wordt onze assortiment uitgebreid en wij weten even niet hoe de website moeten inrichten hierop. Ook is de slider op de homepage niet meer werkzaam (omdat er volgens mij een stukje code…