Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Websites & Applicaties
  3. > Java
  4. > Amsterdam

Freelance opdrachten: Java

Backend Developer voor E-health Platform (Langere Tijd)

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 12-04-2021
Reacties: 8
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 23-04-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een backend developer voor het door ontwikkelen van een E-Health applicatie. Het zal gaan om 12-18 uur per maand werk. De eerste maanden 18 uur. De bestaande applicatie is door een professioneel software / webbureau gebouwd met Bootstrap 3, Angular en Vue JS. Er is voorkeur om verder te bouwen in Tailwind en gebruik van Angular te beperken. Het is een applicatie…

Senior Java Full Stack Developer (Amsterdam)

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 10-09-2020
Reacties: 1
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 10-09-2020
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij ondersteunen onze klanten met verschillende ICT oplossingen. Op dit moment zijn wij op zoek naar een senior Java full stack developer. Het is belangrijk dat je ervaring hebt in Java spring boot, Core Java, Angular , Microservices, CICD, Kubernetes. De werkzaamheden vinden plaats in Amsterdam of Remote. Beschik jij over deze ervaring, dan komen wij graag met jou in contact.

Begeleiding Gezocht bij Java Opdracht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 25-06-2018
Reacties: 2
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 25-06-2018
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben een informatica student, en ik moet op zeer korte termijn een practicum opdracht doen in Java. Het gaat om het toepassen van Multithreading in een Java applicatie. Ik ben op zoek naar iemand die mij hiermee kan helpen (ongeveer. 2 á 3 uurtjes) tegen een betaling van €100. Ik hoor het graag. Alvast bedankt.

Bijles om te Leren Programmeren in Java

Budget: € 20 tot € 50 p.u.
Geplaatst: 22-05-2018
Reacties: 2
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 22-05-2018
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die Java beheerst en goed kan uitleggen! Ik heb hulp nodig bij het leren programmeren in Java. De locatie is bij voorkeur in Amsterdam. Ik moet een programma schrijven dat de wortels en multipliciteit van een derdegraads polynoom vindt. Ik zoek iemand die het leuk vindt om een student te begeleiden. Ben jij dat? Reageer dan snel.

Java Applicatie voor Voorraad Beheer

Budget: € 500 tot € 5000
Geplaatst: 16-04-2018
Reacties: 5
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 25-04-2018
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik wil een voorraad beheer java applicatie voor op de desktop.   Men moet kunnen inloggen. Er moet een overzicht zijn van de producten waarbij informatie zoals de actuele waarde, ondergrens, status,locatie enz te zien is in een lijst. Producten moeten toegevoegd, verwijderd, geïnventariseerd of gewijzigd kunnen worden(mits de juiste rechten). Ook wil ik de mogelijkheid…

REACT Developer voor Eenvoudige Demo Tool

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 19-10-2017
Reacties: 5
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 23-10-2017
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor ons bedrijf in Amsterdam centrum zoeken we een REACT developer die een demo tool voor onze klanten wil bouwen. Het idee is uitgewerkt maar we hebben zelf even geen bouw capaciteit meer. Wij zijn een leuk jong team met kantoor aan Singel in Amsterdam. Bij interesse horen wij het graag.

App Laten Maken (iOS, Ontwikkelsysteem)

Budget: € 20 tot € 60 p.u.
Geplaatst: 18-03-2016
Reacties: 7
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 01-04-2016
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij verzorgen een online ontwikkelsysteen. Het systeem wordt reeds ondersteunt met een Android app. In de APP staat een tijdlijn waarin berichten worden getoond. Bij een nieuw bericht wordt een pushmelding verzonden. De gebruiker klikt op een actie (bijvoorbeeld reflecteren of feedback inzien) en wordt dan doorgeleid de betreffende pagina in het online systeem. Verder kun je in…

Front-end Developer Gezocht (Javascript)

Budget: € 20 tot € 65 p.u.
Geplaatst: 19-01-2016
Reacties: 2
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 29-01-2016
Status: Match!
Beste freelancers, Voor de ontwikkeling van een website voor een bedrijf in de toerisme sector zoeken we op korte termijn (deze of volgende week) een Front-end Developer die onze Lead Developer tijdelijk kan bijstaan. We zoeken een Front-end Developer die ervaring heeft met Javascript, Node.js, ReactJS, Webpack, CSS3, HTML5. Bij interesse horen we graag van u.

MEAN Stack Developer Gezocht

Budget: € 40 tot € 50 p.u.
Geplaatst: 05-08-2015
Reacties: 0
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 05-08-2015
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor het bouwen van een demo voor verscheidene potentiële investeerders en voor het verkrijgen van feedback vanuit onze klanten zoeken wij een freelance (senior) MEAN stack developer. Op dit moment is een ‘static AngularJS Dashboard’ actief waarbij dit systeem als leidraad geldt voor verdere ontwikkeling. Aan de hand van deze demo betreden wij een zeer interessante…

Freelance Java Ontwikkelaar 3-4 Maanden

Budget: € 50 tot € 70 p.u.
Geplaatst: 29-07-2014
Reacties: 1
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 31-07-2014
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor de tijdelijke uitbreiding van ons back end team zijn we opzoek naar een java webontwikkelaar. Werkzaamheden variëren van bugfixing t/m het ontwikkelen van nieuwe functionaliteit voor de bestaande e-commerce omgeving. Bekendheid met jQuery is wenselijk. Graag een reactie als je interesse hebt in de functie.