Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten: Seo/sea

Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

SEO Optimalisatie van Keywords

Budget: € 20 tot € 35 p.u.Geplaatst: 25 julLaatst gewijzigd: 8 aug9 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een SEO specialist voor het optimaliseren van de SEO keywords voor mijn website. Ervaring met Seo voor bedrijven. Minimaal 2 jaar. Het liefst per direct beschikbaar. Ervaring met opzetten sales funnel is gewenst. Bij interesse hoor ik het graag.

Gezocht Adwords Specialist (Flexibel)

Budget: € 20 tot € 70 p.u.Geplaatst: 5 julLaatst gewijzigd: 14 jul10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een Adwords specialist. Die voor ons 2 campagnes met een aantal advertentie groepen. We hebben op dit moment een lopende campagne maar we hebben het idee dat we hier meer uit kunnen halen. - Het opzetten van een twee campagnes - Het beheren / monitoren van de campagnes voor minstens 2 maanden - Als het resultaat er is uiteraard langer. Alvast bedankt voor je…

Freelance SEO en Adwords Goeroe Gezocht

Budget: € 20 tot € 50 p.u.Geplaatst: 20 junLaatst gewijzigd: 13 aug10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij willen in contact komen met een SEO/Adwords specialist die ons kan helpen met onze website en aanpak. SEO analyse heeft een aantal jaar geleden plaats gevonden maar is waarschijnlijk nu niet meer up to date. Wij maken maandelijks gebruik van Adwords, hebben echter geen idee of we hier nog goed mee zitten.

Adwords Specialist voor Opzetten Campagnes

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 13 junLaatst gewijzigd: 13 jun10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Op zoek naar een flexibele ervaren AdWords specialist. Voor het opzetten dan wel aanpassen (finetunen) van tweetal campagnes met 1 - 3 advertentiegroepen. We zien graag een reactie tegemoet.  

Inrichten Adwords Campagnes en Online Plaatsen

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 8 junLaatst gewijzigd: 8 jun10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Opdracht: Inrichten van twee Google Adwords campagnes (account is er al). Eerst telefonisch overleg met wat erin moeten van een half uur en daarna inrichten en online zetten voor doelgroepen in Groot-Amsterdam/Haarlem. Graag een reactie bij interesse.

Analyse SEO en SEA Webshop

Budget: € 20 tot € 75 p.u.Geplaatst: 5 aprLaatst gewijzigd: 7 mei10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Introductie Wij zijn een team van decorateurs met meer dan 10 jaar ervaring met het verzorgen van professionele Kerstdecoratie voor alle soorten locaties, zoals hotels, restaurants, theaters en winkels. In 2011 kwamen zij met een idee: het ontwikkelen van een compleet pakket bestaande uit de beste natuurlijk ogende boom en alle accessoires benodigd voor decoratie. Niet alleen gewone…

Ondersteuning / Advies SEA Website Gezondheidscentrum

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 7 febLaatst gewijzigd: 7 feb10 reacties (gesloten)
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een freelancer die ons kan adviseren/ondersteunen bij search engine advertising. Het gaat om een nieuwe website voor een nog te realiseren gezondheidscentrum in Amsterdam. Wij horen graag wat er mogelijk is.

SEO Teksten voor Branche Personenvervoer

Budget: € 20 tot € 80 p.u.Geplaatst: 14-12-2017Laatst gewijzigd: 15-12-20178 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zijn een kleine organisatie met een bestaande engelstalige website in branche personenvervoer. Onze teksten dienen gemoderniseerd en SEO vriendelijk gemaakt te worden. Het gaat om Nederlandstalige teksten met de volgende pagina's:   Over ons Onze chauffeurs   Diensten - Algemeen Diensten - Luchthaven vervoer Diensten - Groepvervoer Diensten - VIP vervoer Diensten…

Freelance Specialist Search Gevraagd

Budget: € 35 tot € 45 p.u.Geplaatst: 18-09-2017Laatst gewijzigd: 02-10-20172 reacties (match!)
Beste freelancers, Wij zijn een middelgroot online marketing bureau in het centrum van Amsterdam en zoeken een online marketeer met als specialiteit Search. Ervaring met grotere opdrachtgevers gewenst. Een expert die weet hoe hij Adwords voor zich moet laten werken en ook een Youtube campagne kan draaien. Maar hij/zij kan ook meedenken met de (geïntegreerde online) strategie, komt met nieuwe…

SEO/SEA/Marketing Specialist

Budget: € 20 tot € 40 p.u.Geplaatst: 04-09-2017Laatst gewijzigd: 11-09-201710 reacties (gesloten)
Beste freelancers, Wij zoeken een SEO/SEA/Marketing specialist voor ons snel groeiende bijlesbureau in Nederland. Je wordt verantwoordelijk voor alle online marketing. Prijs spreken we graag af. Prefereren een vast bedrag per maand. Hoor graag van u.