Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Overige Services
  3. > Verkoop
  4. > Nijmegen

Freelance opdrachten: Verkoop

Sales agent voor Full service marketingbureau

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 24-07-2023
Reacties: 0
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 24-07-2023
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ben jij een getalenteerde verkoop professional die energie krijgt van nieuwe deals sluiten en relaties opbouwen met klanten? We hebben een opwindende kans voor jou bij ons, een snelgroeiend full-service marketingbureau dat momenteel uitbreidt! Bij ** waarderen we de essentiële rol die onze sales agents spelen in onze groei en succes. Wij zijn op zoek naar gedreven en resultaatgerichte…

Salesmedewerker voor Places.nl

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 19-04-2023
Reacties: 1
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 24-04-2023
Status: Gesloten
Je bent verantwoordelijk voor het proactief benaderen van potentiële klanten. Je overtuigt hen van de voordelen van onze producten en diensten en weet hen te enthousiasmeren om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek en daarna zelf op te volgen.

Freelance Domotica Verkoper Gezocht

Budget: € 200 tot € 1000
Geplaatst: 09-12-2013
Reacties: 0
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 09-12-2013
Status: Gesloten
Beste Freelancers, Ik ben opzoek naar freelance verkopers van het draadloze iPad domotica systeem. Domotica is de integratie van audio, video, verlichting, beveiliging en verwarming in een app op uw iPad en iPhone. De vraag naar meer comfort en bediening op afstand wordt groter, terwijl elektronica steeds goedkoper wordt. Het draadloze iPad domotica systeem kan in iedere woning gerealiseerd worden…