Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Websites & Applicaties
  3. > Front End Development
  4. > Nijmegen

Freelance opdrachten: Front End Development

Ontwerp Omzetten naar HTML en CSS

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 01-07-2020
Reacties: 10
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 03-07-2020
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor mijn nieuwe website. Grafisch ontwerp wordt voor gezorgd, de persoon die ik zoek moet het ontwerp omzetten naar HTML/CSS en wat JavaScripts voor website elementen. De deadline is eind juli en er kan op afstand worden gewerkt. Ik zie jullie offertes graag tegemoet.

Webdesigner/Frontend Developer voor Onderhoud Webshop

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 18-01-2017
Reacties: 5
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 19-01-2017
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor de update van huidige webshop middels grafisch ontwerp en code (HTML/CSS). Het gaat met name om styling van homepage, menu en categorie pagina's met behulp van code (HTML/CSS). De webshop is gebouwd in Prestashop.  Werken op afstand is mogelijk, maar bij voorkeur voor op locatie (centrum Nijmegen). Wie kan mij helpen?

Front-end Developer Gezocht (Regelmatige Basis)

Budget: € 20 tot € 50 p.u.
Geplaatst: 28-09-2016
Reacties: 9
Locatie: Nijmegen
Laatst gewijzigd: 13-10-2016
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een ervaren front-end developer die op regelmatige basis PSD ontwerpen kan omzetten naar html/css of WordPress. Heb jij oog voor detail en een passie voor moderne en strakke vormgeving? Schrijf je nette en georganiseerde code? Ben je gedreven, goed in je communicatie en planning? Hou jij ervan om bijzondere ontwerpen te realiseren? Dan horen we graag van je.…