Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Tekst & Vertaling
  3. > Technisch Schrijven
  4. > Amsterdam

Freelance opdrachten: Technisch Schrijven

Hulp bij Master Scriptie (Spoed)

Budget: € 30 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 20-07-2016
Reacties: 4
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 20-07-2016
Status: Match!
Beste freelancers, Scriptie hulp master niveau economische studie. Ik heb al veel werk klaar, en heb nu net feedback terug die voor maandag a.s.100% verwerkt moet zijn. Weet hier echter slecht wat mee aan moet. Elke hulp kan gewaardeerd worden, hulp wordt dan ook met spoed gezocht. (Volledig engelstalig scriptie overigens) Ik zoek een freelancer met i.i.g. denkniveau van een afgestudeerde master student,…

Transcriberen Interviews

Budget: € 200 tot € 300
Geplaatst: 24-06-2016
Reacties: 7
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 29-06-2016
Status: Match!
Beste freelancers, Ik heb 12 interviews die ik graag wil laten transcriberen. Het zijn interviews van ongeveer 30min met Engelssprekende Chinezen. Graag verneem of iemand dit gedaan krijgt met daarbij de kosten en de tijd die hiervoor nodig is volgens u.  

Interviews Masterthesis Laten Uittypen

Budget: € 369 tot € 370
Geplaatst: 22-12-2014
Reacties: 3
Locatie: Amsterdam
Laatst gewijzigd: 22-12-2014
Status: Gesloten
Hallo freelancers, Voor mijn masterthesis heb ik 23 interviews afgenomen met medewerkers van een organisatie. Onderwerp van gesprek is hoe men werken met duurzaamheid in de organisatie ervaart. Geen specifieke vakkennis is nodig voor het uittypen hiervan. Met de inhoud moet discreet worden omgegaan. De totale duur van de interviews is ongeveer 18,5 uur. Fijn als het in januari af kan zijn. Budget…