Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Tekst & Vertaling
  3. > Technisch Schrijven
  4. > Utrecht

Freelance opdrachten: Technisch Schrijven

Schrijven van Technisch Interviewverslag

Budget: € 200 tot € 2000
Geplaatst: 17-05-2018
Reacties: 5
Locatie: Utrecht
Laatst gewijzigd: 22-05-2018
Status: Match!
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die voldoende technisch onderlegd is om op basis van een interview met 2 van onze engineers een interviewverslag te schrijven dat zal gaan over containerization, Infrastructure automation, DevOps processes, Infrastructure as code, container technology and elastic search. De engineers komen zelf met 10-12 vragen die zij relevant achten waarbij de antwoorden…

Tekschrijver voor Technisch Inhoudelijke Cloud Artikelen

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 13-04-2018
Reacties: 4
Locatie: Utrecht
Laatst gewijzigd: 18-04-2018
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik zoek een technisch inhoudelijke tekstschrijver die voor voor een magazine 3 artikelen kan schrijven waarbij hij door een productspecialist zal worden gebriefed op het onderwerp maar obv die input zelf een goed though leadership artikel kan schrijven over het betreffende onderwerp. Verzoek om voorbeelden mee te sturen van soortgelijke teksten die je al hebt geproduceerd zodat…

Transcriberen van Telefoongesprekken (Per Direct)

Budget: € 20 tot € 25 p.u.
Geplaatst: 13-03-2018
Reacties: 10
Locatie: Utrecht
Laatst gewijzigd: 26-03-2018
Status: Match!
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een Transcribent voor het transcriberen van 10 tot 15 uur aan telefoongesprekken. Dit moet uitgevoerd worden in de komende twee weken. De werkzaamheden hoeven niet op locatie te gebeuren.  Wie kan ons op korte termijn helpen?

Tekstschrijver voor Boek in de Zorgsector

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 15-12-2016
Reacties: 10
Locatie: Utrecht
Laatst gewijzigd: 15-12-2016
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik wil een kort boek uitbrengen dat het door mijzelf bedachte model voor inkoop van zorg beschrijft. Druk 1 is reeds beschikbaar, en nu wil ik druk 2 uitbrengen. Het model kan ik snel en kort uitleggen. Ik heb ook veel achtergrond materiaal. Ik zoek iemand die een en ander goed op papier kan zetten. Ik heb zelf helaas te weinig tijd om te schrijven. Wie kan mij helpen?