Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Analyse & Advies >
  3. Businessplan schrijven
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Correct Invoer Financieel Plan voor BBZ

Opdracht ID: 54637

Budget: € 50 tot 350
Geplaatst: 19 feb
Reacties: 2
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 21 feb
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancer,

Ik ben met spoed op zoek naar een professional die mij kan helpen bij het perfectioneren van het financieel plan in mijn bedrijfsplan, specifiek voor Hoofdstuk 6. Ik maak gebruik van de Rabobank template als leidraad. Dit is van groot belang voor mijn BBZ-aanvraag (Bijstand voor Zelfstandigen).

De opdracht omvat de volgende onderdelen van Hoofdstuk 6:

6.1 Verdienmodel: Analyse en beschrijving van hoe het bedrijf inkomsten genereert.
6.2 Investeringsbegroting: Overzicht van de benodigde investeringen om het bedrijf te starten of uit te breiden.
6.3 Financieringsbegroting: Specificatie van de verwachte bronnen van financiering.
6.4 Exploitatiebegroting: Een prognose van de operationele inkomsten en uitgaven over een bepaalde periode.
6.5 Liquiditeitsbegroting: Maandelijkse cashflowprognoses om de liquiditeitspositie van het bedrijf te bepalen.
6.6 Begroting privé-uitgaven: Overzicht van de persoonlijke financiële behoeften van de ondernemer.

Alle benodigde gegevens en data voor deze secties zullen door mij worden verstrekt. Jouw taak zal zijn om deze in te informatie in te voeren, grondig te analyseren, te structureren en waar nodig aan te passen om te zorgen dat het financieel plan volledig kloppend en foutloos is.

Gezien de urgentie van deze taak, zoek ik iemand die onmiddellijk beschikbaar is en dit project op korte termijn (nu) kan afronden. Het is essentieel dat dit onderdeel van het bedrijfsplan zorgvuldig en nauwkeurig wordt uitgewerkt, aangezien het van cruciaal belang is voor de BBZ-aanvraag.

Als je ervaring hebt met financiële planning, bekend bent met de structuur van de Rabobank template en efficiënt kunt werken, dan hoor ik graag van je. Stuur je offerte, inclusief een inschatting van de benodigde tijd en je tarief, zo spoedig mogelijk toe.

Met gezonde groet,
Chris

Businessplan coaches die hebben gereageerd (2)

Faisal
Faisal
20-02-2024
0 referenties
Gemiddelde score
Bert
Bert
21-02-2024
0 referenties
Gemiddelde score

Freelance ondernemingsplan opdrachten

Hulp bij het schrijven van een bedrijfsplan

Geplaatst: 22 apr
Beste freelancers, Opstellen bedrijfsplan mbt dierenspeciaalzaak. Al geruime tijd ben ik mij aan het oriënteren om een fysieke dierenspeciaalzaak op te zetten. Echter, vind ik een goed bedrijfsplan schrijven best lastig, met name het financiële deel. Het zou fijn zijn als ik hier goede hulp bij kan krijgen, het liefst iemand met ervaring en kennis in retail. Ik hoor het graag! Mvg Marleen…

Ondernemingsplan

Geplaatst: 22 apr
Beste freelancers, Ik zoek iemand voor het schrijven van een ondernemingsplan nieuw te starten hondenpension met bestaande trimsalon.

Financieel plan restaurant

Geplaatst: 16 apr
Beste freelancers, Schrijven van het financiële gedeelte van het ondernemingsplan voor een restaurant aan de Costa del Sol. Plan is ten behoeve van eigen inzicht. Niet nodig om financiële lening te krijgen.  

Opstart restaurant financieel plan

Geplaatst: 16 apr
Beste freelancers, Ik heb hulp nodig bij het afronden van mijn financieel plan voor een te starten restaurant. Financieel plan is voor eigen inzicht

Ondernemingsplan

Geplaatst: 27 mrt
Goedemorgen.. Ik will beginnen als zzp.er en hulp nodig ondernemingsplan schrijven voor bedrijf starten en voor gemeente.. Met vriendelijke groet M.Mandalawi

Ondernemingsplan

Geplaatst: 15 mrt
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die ervaring heeft bij het aanvragen/zoeken van bedrijfskapitaal. het gaat om een project die op zeer korte termijn af moet. heb het meeste hulp nodig bij financiele gedeelte Een uitgebreid ondernemersplan met financiele progronose 500-700€  

Businessplan schrijven

Geplaatst: 27-07-2023
Beste freelancers, Ik zoek een freelancer die mijn kan helpen om een businessplan te maken, dit plan moet worden in gediend bij de gemeente en/of eventueel crowdfunding. Een businessplan waarbij alle details van de onderneming in een verhaal komen te staan. Ik wil een online coaching en digital magazine oprichten.  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht