Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Websites & Applicaties
  3. > Front End Development
  4. > Groningen

Freelance opdrachten: Front End Development

Front End Javascript Developer

Budget: € 50 tot € 65 p.u.
Geplaatst: 03-01-2018
Reacties: 3
Locatie: Groningen
Laatst gewijzigd: 04-01-2018
Status: Gesloten
Beste freelancers, Binnen deze opdracht werk je aan het landelijke medisch specialistenplatform van ons bedrijf. Op dit moment maken de meeste ziekenhuizen in Nederland al gebruik van dit platform en deze groei willen we doorzetten in 2018. Als front-ender werk je samen met het bestaande team aan verbeteringen en uitbreidingen van dit opleidings- en kwaliteitsbewakingsplatform. Na afronding van de…

React Native Developer Gezocht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 13-06-2017
Reacties: 2
Locatie: Groningen
Laatst gewijzigd: 14-06-2017
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor een startup zijn we op zoek naar een React Native developer. - ervaring met react-native - ervaring met swagger is een pre - je zult werken in een multidisciplinary team - thuis werken mogelijk - 1 dag per week op locatie Bij wederzijds goed bevallen zijn er meerdere opdrachten waaraan gewerkt kan worden nadat deze opdracht afloopt. We horen graag van u.

Responsive Maken & Redesign van Webpagina's (CSS/HTML)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 10-02-2017
Reacties: 10
Locatie: Groningen
Laatst gewijzigd: 14-02-2017
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik heb op korte termijn een CSS/HTML programmeur nodig voor een (relatief) kleine opdracht. Het betreft het volledig responsive maken van 2 webpagina's, waarvan er 1 de checkout pagina is voor een creditcard betaling. Graag ontvang ik een portfolio en uurtarief.

Programmeur met Html5 Kennis Gezocht voor Korte Uitleg

Budget: € 10 tot € 20 p.u.
Geplaatst: 30-10-2014
Reacties: 1
Locatie: Groningen
Laatst gewijzigd: 08-11-2014
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een programmeur in Groningen (geen diploma vereist) die mij kan uitleggen hoe ik met arrays kan werken, en hoe ik in-app aankopen kan implementeren in html5 (ik gebruik de engine Construct2 om te 'programmeren' en ben hier vrij bedreven in, maar heb dringend behoefte aan meer kennis). Ik bied een comfortabele omgeving bij mij thuis en een kleine vergoeding…