Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Websites & Applicaties
  3. > Front End Development
  4. > Utrecht

Freelance opdrachten: Front End Development

Front-End Developer voor Platform Opzetten

Budget: € 5000 tot € 5500
Geplaatst: 27-03-2019
Reacties: 18
Locatie: Utrecht
Laatst gewijzigd: 04-04-2019
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een front-end developer(s) die voor een periode van drie a vier weken ons kunnen helpen met het opzetten van een nieuw platform. Het is volgens velen een leuk project waar je echt een verschil kan maken. Je zal samenwerken met een ervaren UX/Designer. We zoeken bijvoorkeur iemand in de omgeving van Utrecht. Echter is op afstand werken altijd bespreekbaar. Wij…

Ondernemende All-round Developer Gezocht

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 12-09-2017
Reacties: 9
Locatie: Utrecht
Laatst gewijzigd: 21-09-2017
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor een te lanceren matching website zijn wij op zoek naar een front-end/back-end developer die de nodige puntjes op de i kan zetten. Graag komen wij in contact met developers die mee willen ondernemen, het leuk vinden om vooruit te denken en uiteindelijk de rol van CTO op zich nemen. Naast een technisch goed lopende site hechten wij een groot belang aan vormgeving en superieure…

Ervaren Ruby Developer Gezocht (Inlogsysteem)

Budget: € 20 tot € 60 p.u.
Geplaatst: 27-03-2015
Reacties: 3
Locatie: Utrecht
Laatst gewijzigd: 31-03-2015
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor een project voor een inlogsysteem voor ons docententeam wij op zoek naar een ervaren freelance Ruby developer. Het gaat om het vertalen van ons huidige inlogsysteem gebouwd in expression engine naar een gebruiksvriendelijkere omgeving. Opdracht zal ongeveer één maand full time werk betreffen. Bent u geïnteresseerd, dan hoor ik graag van u.