Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Beheer & Techniek
  3. > Support
  4. > Rotterdam

Freelance opdrachten: Support

E-mail Outlook Ondersteuning (Office365)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 29-01-2019
Reacties: 3
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 29-01-2019
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die ons kan helpen met het e-mailprogramma Outlook uit het Office365 pakket. Wij ondervinden problemen bij het standaard Outlook programma en Microsoft heeft ons geadviseerd de Exchange (cloud) module te installeren. Wij zijn een klein communicatiebureau met 5 vaste medewerkers en een beetje allergisch voor de grotere IT bedrijven (lees: snelle IT consultancy mannen).…

The Little Black Box Optimaliseren

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 04-01-2016
Reacties: 0
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 04-01-2016
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik heb sinds kort The Little Black Box V2 aangeschaft. Hij is al geïnstalleerd maar ik wil alles eruit halen wat er uit te halen is. Sommige adds/programma's werken nog niet/zijn niet geactiveerd en daarvan weet ik niet hoe ik ze dien te activeren. Als u mij kunt helpen dan hoor ik het graag.

Helpdeskmedewerker

Budget: € 0 tot € 0
Geplaatst: 18-06-2010
Reacties: 1
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 21-06-2010
Status: Gesloten
JOBstream is op zoek naar een Helpdeskmedewerker Wat houdt deze functie in? Wij zijn op zoek naar een 1e- lijn Helpdeskmedewerker. De kandidaat die wij zoeken is in staat calls aan te nemen via de telefoon, email en internet en deze zoveel mogelijk af te handelen of door te zetten. De klanten bestaan zowel uit interne klanten als uit externe klanten. Je geeft dagelijks terugkoppeling aan de Infrastructuur…