Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Tekst & Vertaling
  3. > Persberichten
  4. > Rotterdam

Freelance opdrachten: Persberichten

Persbericht Schrijver (IT/Internetbranche)

Budget: € 20 tot € 60 p.u.
Geplaatst: 06-02-2019
Reacties: 8
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 19-02-2019
Status: Match!
Beste freelancers, Wij zijn z.s.m. op zoek naar een snelle, nauwkeurige en ervaren persberichten specialist, iemand die een enthousiast en pakkend persbericht kan schrijven voor onze 2 nieuw te lanceren websites. Graag iemand die ervaring heeft met IT /Internetbranche, persberichten schrijven en eventueel ook het verspreiden hiervan (niet noodzakelijk). We zouden dit graag z.s.m. als kan binnen…

Pakkend Stuk Schrijven (Nieuw Studie Supplement)

Budget: € 75 tot € 100
Geplaatst: 31-07-2016
Reacties: 10
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 11-08-2016
Status: Match!
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een freelancer dat een artikel kan schrijven over een nieuw product op de markt. Het gaat om een product dat de concentratie, energie en het geheugen van studenten een boost geeft. Er is een budget van maximaal 100 euro beschikbaar en thuiswerken is mogelijk. Bij interesse zien we uw bericht graag tegemoet.