Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Websites & Applicaties
  3. > Joomla
  4. > Rotterdam

Freelance opdrachten: Joomla

Joomla Onderhoud Diverse Projecten

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 12-01-2021
Reacties: 3
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 12-01-2021
Status: Match!
Beste freelancers, Wij een onderneming gevestigd in Rotterdam, gespecialiseerd in entertainment en evenemententechniek. Voor diverse Joomla sites zoeken we ondersteuning voor updates, safety patches, design aanpassingen op basis van Google issue meldingen. Opdrachten mogen op afstand worden uitgevoerd. We zien bij interesse graag een reactie inclusief uurtarief tegemoet.  

Joomla Website herstellen

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 17-06-2019
Reacties: 5
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 04-12-2019
Status: Match!
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelance Joomla expert. Mijn Joomla website doet ineens raar "deprecated" moet even worden hersteld. Link naar mijn website kan ik je toesturen via een bericht. Het budget is in overleg een vaste prijs is gewenst. Wie zou mij kunnen helpen? Ik zie graag een reactie tegemoet.

Joomla Template Gebruiksklaar Maken

Budget: € 200 tot € 500
Geplaatst: 22-10-2017
Reacties: 8
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 06-12-2017
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mijn recent gekochte Joomla template gebruiksklaar kan maken. Benodigde info zal ik aanleveren en moet dan ook verwerkt worden zodat de template beschikbaar is voor mijn bezoekers. Ik heb de template op aanraden van een kennis gekocht die mij ermee zou helpen alleen is dat nog steeds niet gelukt dus vandaar mijn oproep. Wie kan mij helpen?

Overzetten Vormgeving Joomla Website naar Ander CMS

Budget: € 250 tot € 500
Geplaatst: 03-09-2017
Reacties: 10
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 04-09-2017
Status: Match!
Beste freelancers, Ik heb thuis een Joomla website draaien voor workshops fotografie die ik zo nu en dan geef. De Joomla versie is ondertussen 7 jaar oud. De ontwikkelaar die de site heeft gebouwd, heeft er zoveel aan verbouwd dat ik niet kan upgraden. Eigenlijk wil ik de site ergens anders laten hosten. Ik ben niet gehecht aan Joomla, dus het mag ieder willekeurig CMS zijn. Dus ik ben op zoek naar…

Joomla Expert voor Kleine Development Klus

Budget: € 25 tot € 60 p.u.
Geplaatst: 30-06-2016
Reacties: 3
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 01-07-2016
Status: Gesloten
Beste freelancers, Voor een kleine uitbreiding/fine-tuning van onze website zoeken wij een Joomla-specialist die een 'button' kan creëren voor een subpagina. De pagina is nu zo ingericht dat er links een contactformulier in het beeld verschijnt. Dit werkt wel naar behoren maar is niet echt uitnodigend. We willen graag een button ergens in de tekst, waar via potentiële deelnemers…

Waarderingssysteem Ontwikkelen (Joomla 3X, Community Builder)

Budget: € 500 tot € 1500
Geplaatst: 29-09-2015
Reacties: 3
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 30-09-2015
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar een programmeur voor het ontwikkelen van een waarderingssysteem. We willen dezelfde waarderingsmogelijkheid zoals deze op zorgkaartnederland.nl wordt gevonden. Huidige waarderingssysteem bestaat uit jComments en Ranking van Community Builder. Eventuele extra informatie kunnen we u in een bericht toesturen. Bent u geïnteresseerd in deze opdracht? Dan hoor…

Vernieuwen van Verhuurwebsite (Licht, Geluid en Beeld)

Budget: € 500 tot € 1500
Geplaatst: 16-07-2015
Reacties: 10
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 20-07-2015
Status: Gesloten
Beste freelancers, Onze website voor de verhuur van licht, geluid en beeld, is aan vernieuwing toe. Qua design en functionaliteit. De nieuwe site moet net als de huidige werken op het Joomla! platform. Het volledige designplan is uitgewerkt op schrift en per direct beschikbaar. Bij interesse komen wij graag in contact.

Joomla Website Werkt niet Meer na Update

Budget: € 50 tot € 600
Geplaatst: 30-06-2014
Reacties: 6
Locatie: Rotterdam
Laatst gewijzigd: 13-07-2014
Status: Gesloten
Beste freelancers, Op mijn website had ik een upgrade gedaan van de virtuemart van Joomla, maar sindsdien is heel de website niet meer werkende. Ik zou graag willen weten hoeveel het kost om het weer werkend te krijgen.