Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Beheer & Techniek
  3. > Overige Beheer & Techniek
  4. > Almere

Freelance opdrachten: Overige Beheer & Techniek

Instellen en Beheer Gezamenlijk Outlook Agenda

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 01-04-2021
Reacties: 1
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 01-04-2021
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen met het instellen van onze outlook gezamenlijke agenda en het beheer ervan. Tot op heden hebben wij heel veel informatie op internet hierover verkregen maar helaas nog steeds niet kunnen uitvoeren. Wij werken met verschillende office pakketten die hierop moeten aansluiten. Wie o wie kan dit voor ons instellen? We kijken uit naar…

IT Specialist voor Organisatie van een Webinar

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 30-11-2020
Reacties: 4
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 02-12-2020
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zoeken een Webinar/IT specialist die ons kan helpen met de organisatie van een internationaal webinar. Dit moet plaatsvinden in februari/maart 2021 en zal ca. 4 uur in beslag nemen. Het webinar is bedoeld voor mensen van over de hele wereld. We willen dan ook met name een partij die de snelheid en stabiliteit van het webinar kan waarborgen en een goeie kleine simpele studio…

Dedicated Server Werkzaamheden

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 28-04-2020
Reacties: 4
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 10-05-2020
Status: Gesloten
Beste freelancers, Wij zoeken iemand die ons kan bijstaan met server beheer. In het kort houdt dit ondermeer in het opzetten van e-mail  binnen een dedicated omgeving  en andere opkomende incidentele vragen. Het betreft een Linux server. Wie kan ons hiermee helpen?

Hulp bij Gmail Probleem Gezocht (Spam)

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 11-04-2014
Reacties: 4
Locatie: Almere
Laatst gewijzigd: 16-04-2014
Status: Gesloten
Beste Freelancers, Ik heb een probleem met mijn gmail account. De mail van mijn website wordt namelijk door Gmail als 'spam' aangemerkt. Ik ben opzoek naar iemand die dit probleem zo spoedig mogelijk kan oplossen. Graag ontvang ik een reactie, inclusief prijsindicatie. Alvast bedankt!