Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Analyse & Advies
  3. > Overige Analyse & Advies
  4. > Groningen

Freelance opdrachten: Overige Analyse & Advies

Hulp bij Scriptie Gezocht (ALO)

Budget: € 20 tot € 30 p.u.
Geplaatst: 05-10-2017
Reacties: 3
Locatie: Groningen
Laatst gewijzigd: 10-10-2017
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen met het herschrijven van mijn scriptie. Ik heb feedback van beide beoordelaars maar vind het lastig om eruit te komen en om alles goed te verwoorden. Ik studeer momenteel aan de ALO dus iemand die bewegingswetenschappen heeft gestudeerd of een vergelijkbare achtergrond heeft kan mij het beste helpen denk ik. Mijn beoordelaar heeft dit…

Uitwerken van Drie Interviews (1,5 Uur)

Budget: € 20 tot € 40 p.u.
Geplaatst: 14-03-2017
Reacties: 5
Locatie: Groningen
Laatst gewijzigd: 28-03-2017
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer voor het verwerken van kwalitatief onderzoek (uitwerken van interviews). Binnenkort voer ik drie interviews van ongeveer 1,5 uur. Belangrijk is dit op een methodologisch verantwoorde manier geschiedt. De interviews zullen ongeveer eind maart plaatsvinden. Verwerking zo snel mogelijk daarna. Kunt u mij helpen? Dan hoor ik graag van u.

Master Thesis Scriptie Begeleiding Gevraagd

Budget: € 20 tot € 45 p.u.
Geplaatst: 06-02-2017
Reacties: 6
Locatie: Groningen
Laatst gewijzigd: 16-02-2017
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die mij kan helpen met mijn master thesis scriptie. Ik ben mijn scriptie aan het schrijven en heb hulp nodig, iemand die meeleest en kritische feedback geeft. Tevens iemand die mij begeleidt bij mijn kwalitatief onderzoek. Bij interesse hoor ik graag van u.