Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Marketing & Communicatie >
  3. SEO/SEA
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

SEA Specialist Gezocht

Opdracht ID: 52639

Budget: € 60 tot 80 p.u.
Geplaatst: 02-03-2023
Reacties: 6
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland
Laatst gewijzigd: 23-03-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Wie zoeken we?
  • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met Google Ads en social media advertising en je kunt met rapportages laten zien wat het resultaat is geweest van je huidige of voorgaande campagnes. Je bent pro-actief in het optimaliseren van campagnes en bepaalt a.d.h.v. concurrentie en zoekwoordenonderzoek wat een goede strategie zou zijn.
  • Je begrijpt dat de kosten per click laag moeten blijven, maar streeft ook naar kwalitatieve leads en een goede balans tussen de verschillende campagnes.
  • Je kunt meedenken over de kosten vs. baten om samen te kunnen bepalen wat het maandelijkse budget per campagne zou moeten zijn.
  • Je optimaliseert regelmatig de campagnes en constateert zelf of er wijzigingen in aangebracht moeten worden.
  • Je weet hoe je moet omgaan met afgekeurde ads in een medische / schoonheidsbranche.

We verwachten dat je in staat bent om:
- Een meetplan te maken;
- De uitvoering van doormeetbaarheid (ook het zetten in GA4);
- Een dashboard / rapportage te maken in o.a. Google Data Studio;
- Het opzetten van nieuwe campagnes in Google Ads en Facebook & Instagram ads;
- Het analyseren en optimaliseren van huidige campagnes in Google Ads en Facebook & Instagram ads.

Budget 40 - 80 euro p/u.

We zien jullie offertes graag tegemoet.

Freelance SEO / SEA specialisten die hebben gereageerd (6)

Jasper
Jasper
02-03-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Mohamed
Mohamed
02-03-2023
1 referenties
Gemiddelde score
10
Dolf
Dolf
07-03-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Elevator
Elevator
09-03-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Judith
Judith
20-03-2023
0 referenties
Gemiddelde score
Sander
Sander
22-03-2023
0 referenties
Gemiddelde score

SEA of SEO freelance opdrachten

SEA Freelancer Gezocht voor Leadgeneratie

Geplaatst: 10 jul
Voor een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in renovatievloeren, vloerverwarming en isolatieoplossingen. Om onze groei te stimuleren en meer potentiële klanten te bereiken, zijn we op zoek naar een ervaren SEA (Search Engine Advertising) specialist die ons kan helpen met het opzetten en optimaliseren van effectieve betaalde zoekcampagnes. Verantwoordelijkheden: Opzetten en beheren van SEA…

Wij zijn opzoek naar een SEO/SEA specialist

Geplaatst: 24 jun
Wij zijn een jong ecologisch advies bureau en willen graag onze online leadaanwas verhogen. Daarom zijn we opzoek naar een SEO en SEA specialist die ons voornamelijk kan helpen bij het creëren van kwalitatieve backlinks en adverteren op LinkedIn. Andere tips zijn altijd van harte welkom. Graag reageren met enkele voorbeeld cases! :)

SEA nakijken op Google Ads

Geplaatst: 25 jun
Beste freelancers, Ik zoek iemand die naar wat instellingen kijkt in Google Ads en Analytics Dit is allemaal vorig jaar door professionals ingericht maar ons site adres is nu Engels i.p.v. Nederlands Er zullen wat instellingen aangepast moeten worden Ook op mijn website.

Contentcreatie met SEO optimalisatie

Geplaatst: 20 jun
Voor ons bedrijf - een lead gen in de markt van woningontruiming - ben ik op zoek naar een contentschrijver die ons helpt om met onze sites de concurrentie uit het water te blazen! De opdracht is dus om een aantal templates te schrijven die SEO geoptimaliseerd zijn en dus beter gaan scoren dan de concurrentie. Binnen onze markt kunnen we een 8 tal specifieke onderwerpen/problemen omschrijven waarop…

Marketier gezocht! SEA/META/SEO

Geplaatst: 6 jun
Beste freelanvers, Wij hebben een bedrijf  in de zonnepanelen brache. Wij adverteren momenteel met Meta ads alleen wij merken dat we daar veel meer uit kunnen halen. Ook wil ik zsm met Google ads campagnes beginnen om leads te genereren. Wij hebben nog niet eerder via google geadverteerd dus ben opzoek naar iemand die binnen deze branche pakkende google campagnes kan maken en daarnaast ook onze…

Meta(google) adverteren SEA

Geplaatst: 21 mei
Beste freelancers, Ik zoek een Meta (facebook) insta) adverteer specialist die me kan helpen met het opzetten en optimaliseren van advertenties op facebook , insta. En misschien ook google. het gaat om een klusplatform waarbij we klusbedrijven maar ook klusopdrachten werven.

SEO specialist voor nieuw op te starten klusplatform

Geplaatst: 6 mei
Beste, Wij zoeken een SEO held (specialist) die ons kan helpen groeien. We zijn bezig met het maken van een klusplatform.. Daar waar consumenten klussen kunnen plaatsen en klusbedrijven kunnen reageren. Naast het verbeteren van pagina's en advies. Zoeken we specifiek iemand die kan helpen het maken van SEO pagina's met gevarieerde content.. Bijv: Wat kost een ..... of Hoe maak ik een .....…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht