Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Analyse & Advies >
  3. Trainer/Coach
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Ecommerce Coach

Opdracht ID: 53372

Budget: € 25 tot 40 p.u.
Geplaatst: 18-07-2023
Reacties: 0
Locatie: Rotterdam, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 18-07-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ecommerce bedrijf is op zoek naar een gedreven en ervaren professional om ons team te versterken als E-commerce Coach. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en adviseren van onze studenten op het gebied van e-commerce. Je zult nauw samenwerken met diverse studenten hen helpen om succesvolle online winkels op te zetten en te laten groeien.

Verantwoordelijkheden:

Adviseren van klanten bij het opzetten en optimaliseren van hun e-commerce activiteiten.
Identificeren van kansen en uitdagingen in de online markt en het ontwikkelen van strategieën om hierop in te spelen.
Het bieden van begeleiding en ondersteuning bij het selecteren en implementeren van e-commerce platforms, betalingsgateways en andere relevante tools.
Analyseren van verkoopgegevens en het verstrekken van rapporten en inzichten aan klanten om de prestaties van hun online winkels te verbeteren.
Het volgen van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de e-commerce industrie en het delen van relevante informatie met klanten.

Vereisten:

Aantoonbare ervaring met e-commerce en het succesvol opzetten en beheren van online winkels.
Diepgaande kennis van verschillende e-commerce platforms en betalingsgateways.
Bewezen ervaring in het adviseren en begeleiden van klanten op het gebied van e-commerce strategieën en optimalisatie.
Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te communiceren met klanten op verschillende niveaus.
Ondernemend en proactief, met een resultaatgerichte mindset.
Uitstekende organisatorische vaardigheden en het vermogen om meerdere projecten tegelijkertijd te beheren.

Wij bieden:

De mogelijkheid om samen te werken met diverse studenten en bij te dragen aan hun groei in de e-commerce sector.
Inhouse opleiding
Competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Als je gepassioneerd bent over e-commerce en ervaring hebt in het begeleiden van mensen naar, dan is dit de perfecte kans voor jou. Solliciteer nu en sluit je aan bij ons team van enthousiaste professionals die streven naar het leveren van waarde aan onze klanten.

Let op: In je sollicitatiebrief, graag je relevante ervaring en successen op het gebied van e-commerce coaching vermelden.

We kijken ernaar uit om van je te horen en wellicht samen te werken om onze klanten te helpen floreren in de online markt!

ZZP coach opdrachten

Freelance trainer en facilitator met ruime kennis

Geplaatst: 18-07-2023
Beste freelancers, Voor onze trainerspool zijn wij op zoek naar freelance trainers en facilitators die naast een gedegen opleiding hun sporen hebben verdiend in de praktijk. Trainers en facilitators die het het verschil kunnen én willen maken, die zich weten te onderscheiden door op een passievolle manier hun kennis over te brengen en die mens en organisatie in beweging weten te zetten. Wij…

Digital Transformation - Business Coach

Geplaatst: 08-04-2023
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een business coach een digital transformation persoon die mij kan helpen met het maken van de volgende stappen. Ik ben actief in de online marketing en recruitment. Ik zoek iemand die hier ervaring mee heeft en die niet zelf ook een soortgelijk bureau heeft en het erbij doet. Iemand die met hart en niet, bedrijven wilt hebben om te volgende stap te maken, groter…

Trainer voor Workshop Krachtig Netwerken

Geplaatst: 30-05-2022
Beste freelancers, Wij zijn voor een opdracht in juni op zoek naar een ervaren en energieke trainer. Het gaat om de volgende sessie: Workshop Krachtig netwerken Datum: 22-06 van 10:00 tot 12:00; Online via MS Teams; Groep van max. 15 deelnemers. Voor deze training is het handig als jij de inhoud al hebt ontwikkelt of dit eenvoudig kan doen. Wij zijn voor dit thema op zoek naar een nieuwe trainer.…

Freelance PowerBI Trainer Gezocht

Geplaatst: 11-04-2022
Beste freelancers, Ben jij dé expert in Power BI en deel je graag je kennis met anderen. Dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen onze organisatie is plek voor een freelance Power BI trainer (en office trainingen). Je geeft trainingen aan beginners tot gevorderden, meestal duren de trainingen 1 tot 2 dagen aan medewerkers van grote en kleine bedrijven door heel Nederland. Wie zoeken wij? Je hebt…

Opleidingsadviseur, Ontwikkeling van Opleidingen (Utrecht)

Geplaatst: 15-10-2019
Beste freelancers, In verband met zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een opleidingsadviseur. Startdatum is januari 2020 en het zal gaan om 4 dagen in de week voor een periode van ongeveer 5 tot 6 maanden. De werkzaamheden zullen vanaf kantoor regio Utrecht verricht te worden. Wat ga je doen Als opleidingsadviseur ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en in de markt zetten van opleidingen…

Facebook Marketing Trainer/Coach

Geplaatst: 04-07-2019
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een expert op het gebied van Facebook Marketing die mij in een korte tijd, op wekelijkse basis kan trainen om een expert te worden. Ik heb al ervaring en lopende ads die ik heel graag met je bespreek maar ik wil er veel beter in worden. We zouden elke week een uurtje kunnen skypen maar als er een andere manier is hoor ik dat ook graag. Ik leer het graag van een…
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht