Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Analyse & Advies >
  3. Business Analist
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Marktanalyse innovatieve oplossingen voor Gemeenten

Opdracht ID: 52929

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 18-04-2023
Reacties: 1
Locatie: Den Haag, Zuid-Holland
Laatst gewijzigd: 19-04-2023
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een longlist kan maken met leveranciers van innovatieve oplossingen voor gemeenten. 

Het gaat om een longlist van voorbeelden van oplossingen welke door gemeenten worden gebruikt op basis van sensoren, artificial intelligence, drones, 5G en op basis van Blockchain.....het kan onder living labs vallen, mobility of smart city concepten...of andere initiatieven vanuit gemeenten.
Het eindresultaat moet zijn:
-NAW gegevens van de leverancier;
-Beschrijving van de innovatieve oplossing voor de gemeente;
-De Gemeente waar dit actief is;
Focus op Nederland maar er mogen zeker ook wel wat internationale voorbeelden tussen zitten.

Ik zal je een eerste aanzet leveren met ca. 12 voorbeelden welke jij dan verder kunt uitwerken en aanvullen naar 50 voorbeelden, verdeeld over verschillende technieken (AI, IoT, Sensoren, Blockchain, 5G, etc.).

Kan en wil je mij hierbij helpen? Deadline 4 mei echter gaat de kwaliteit voor dus er zit speling in....
Dan ontvang ik graag je reactie met fixed totaalprijs voorstel.
 

Freelance business analisten die hebben gereageerd (1)

Marjolein
Marjolein
18-04-2023
11 referenties
Gemiddelde score
9.5

Business analist freelance opdrachten

Business analist gezocht

Geplaatst: 22 jul
Beste John, Ik zoek een sparringpartner die mij verder kan helpen en onderzoek kan doen naar de mogelijkheden en ideeën die ik heb voor het laten ontwikkelen van een app.

Ervaren Freelance Data Marketing Analist Gezocht

Geplaatst: 02-02-2022
Beste freelancers, Bij ons staat data centraal. We hebben jouw hulp nodig om deze berg aan data om te zetten in waardevolle inzichten! Ben jij de freelancer die ons daarmee kan helpen? De taken Verder ontwikkelen van data-driven marketing, daarin ben jij een hele belangrijke speler; Meten, volgen en evalueren van digitale touchpoints in de customer journey op basis van KPI’s; Visualiseren, presenteren…

Inzicht in Data om Organisatie Mee te Sturen

Geplaatst: 11-03-2020
Beste freelancers, We zoeken een financieel/data specialist die de volgende zaken in ons bedrijf (te Amsterdam) inzichtelijk wil maken: Onderhanden werk positie calculatie naar toekomst Positie offertes vorig jaar/dit jaar (groei en verwachting wat goedgekeurd wordt) Op basis van gegevens kunnen we kijken naar personeelsplanning Productiviteit in inzichtelijk maken Welke tools zijn hiervoor Een volledig…

Senior Data Engineer voor Softwarebedrijf

Geplaatst: 10-12-2018
Beste freelancers, Wij zijn een internationaal softwarebedrijf en op zoek naar een (tijdelijke) Senior Data Engineer (20-40 uur per week). Het is jouw verantwoordelijkheid om gestructureerde en ongestructureerde data te transformeren in een vorm die klaar en bruikbaar is voor analyse. Onze klanten dienen een verzoek in om hun data te exporteren naar een extern systeem. Jij maakt een analyse van de…

Businessplan voor Biobased Atelier en Makerspace

Geplaatst: 08-03-2018
Beste freelancers, Ik zoek hulp voor het maken van een businessplan in branche Maken, Materialen, Duurzaam, Biobased en voor onderwijs, kunstenaars, ontwerpers en architecten. Eerste doel is aanvragen van subsidie bij Aanjaagfonds provincie Gelderland en een samenwerking met de Triodosbank en de gemeente Arnhem. Locatie waar ik een atelier/werkplaats ga bouwen is Arnhem Buitenplaats Koningsweg, in…

Uitvoeren van Marktonderzoek Online Platform

Geplaatst: 19-02-2018
Beste freelancers, Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons een marktonderzoek kan uitvoeren. Het platform waar wij aan werken brengt vraag en aanbod in de bouw bij elkaar. Ervaring met complexe en omvangrijke online platformen is gewenst. Bij interesse horen wij het graag.  
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht