Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Tekst & Vertaling
  3. > Blogger
  4. > Groningen

Freelance opdrachten: Blogger

Freelance Blogger of Redacteur Gezocht (Duurzame Vakanties)

Budget: € 350 tot 1000
Geplaatst: 26-08-2021
Reacties: 10
Locatie: Groningen
Laatst gewijzigd: 31-08-2021
Status: Match!
Beste freelancers, We zijn op zoek naar een blogger / redacteur voor een herstart van een website over duurzame vakanties (gericht op Nederland). Liefst met inzicht in en ervaring met SEO. Het gaat om een proefopdracht voor drie maanden met optie op vervolg. Deliverables in overleg. We zien graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.

SEO Tekstschrijver voor Gaming Blogs (En)

Budget: € 20 tot € 45 p.u.
Geplaatst: 29-11-2018
Reacties: 4
Locatie: Groningen
Laatst gewijzigd: 04-12-2018
Status: Match!
Beste Freelancers, Ik ben op zoek naar een content writer die SEO geoptimaliseerde blogs kan schrijven in het Engels. De blogs gaan voornamelijk over mobiele spelletjes en game console games. Enige affiniteit met deze onderwerpen zou daarom helpen. De opdracht die we nu geven is eenmalig en gaat om 6 blogs. Wanneer de samenwerking bevalt zit er een structurele samenwerking in. Ik zie graag een reactie…