Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Opdrachten

Hier vindt u een overzicht van alle klussen op Hoofdkraan.nl
Heeft u een soortgelijke klus? Plaats hem gratis en vrijblijvend op Hoofdkraan.nl en u krijgt snel reacties van verschillende freelancers!

Plaats een opdracht

Zoek jouw opdracht
Verfijn je zoekopdracht

Jouw filters

  1. Alle opdrachten
  2. > Management & Organisatie
  3. > Overige Management & Organisatie
  4. > Groningen

Freelance opdrachten: Overige Management & Organisatie

Ervaren Virtueel Assistent Gezocht

Budget: € 20 tot € 60 p.u.
Geplaatst: 20-06-2018
Reacties: 1
Locatie: Groningen
Laatst gewijzigd: 04-07-2018
Status: Gesloten
Beste freelancers, Gezocht: een ervaren online/virtueel assistent voor mijn werk in Kajabi (leeromgeving, pipelines, site, alles). Het systeem werkt al maar mag uitgebreid worden. Ik zie graag een reactie tegemoet.

Verouderd Relatiebestand Actualiseren

Budget: € 20 tot € 80 p.u.
Geplaatst: 13-06-2018
Reacties: 10
Locatie: Groningen
Laatst gewijzigd: 13-06-2018
Status: Gesloten
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar hulp om een verouderd relatiebestand te actualiseren.  Het is de bedoeling dat de relaties benaderd worden via mail of telefonisch met de vraag om te checken of de contactgegevens nog actueel zijn. Het gaat om een amateurkunst-organisasties in uit de provincie Groningen. Het bestand is digitaal beschikbaar in excel waardoor er vanuit…

Medewerker publiekszaken gemeente

Budget: € 50 tot € 5000
Geplaatst: 15-04-2010
Reacties: 0
Locatie: Groningen
Laatst gewijzigd: 15-04-2010
Status: Gesloten
oor onze opdrachtgever, een gemeente in de provincie Groningen, zoeken wij een medewerker publiekszaken.  Je start 1 juni en de einddatum is 6 augustus 2010. Er is een optie tot verlenging van 1 maand. Voor 21 uur per week.  In deze functie heb je rechtstreeks contact met de klant en werk je in de front- en in de backoffice. In teamverband verricht je de volgende werkzaamheden: …