Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Websites & Applicaties >
  3. Overige Websites & Applicaties
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
16 april 2021 13:45

Budget
€ 1000 tot 2000
Locatie
Leiden, Zuid-Holland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
47400

Freelance Webdeveloper voor Maatwerk Projecten

1000 tot 2000 Leiden, Zuid-Holland (10) reacties
Status
Gesloten
Geplaatst op
16 april 2021 13:45
Categorie
Websites & Applicaties
Ik heb een soortgelijke klus en zoek een freelancer.
Plaats een opdracht
Ik ben freelancer en zoek een soortgelijke klus.
Reageer op de opdracht

Freelance website bouwer of ZZP'er gezocht voor deze opdracht:

Beste freelancers,

Regelmatig krijgen wij (als marketing en design bureau) aanvragen voor grotere maatwerkprojecten. Omdat onze developer volledig zelfstandig wordt zoeken wij een enthousiaste freelancer die ons kan bijstaan.

We zoeken dus een programmeur voornamelijk voor WodPress en Laravel oplossingen, maar soms ook andere CMS. Het gaat om websites, webshops en online platforms. Als voorbeeld: Account-login omgevingen (maatwerk), Frameworks et cetera, maar ook meer geavanceerde projecten.

Let op: wij zoeken geen bureau's, wel enthousiaste zelfstandige die er voor willen gaan en aantoonbaar werk kunnen laten zien.

Wij werken het uitsluitend met programmeurs op basis van Fixed Price.
Wij hopen snel iets van jullie te horen!
Stuur deze opdracht door:

Website bouwers die hebben gereageerd (10)

Victor
16-04-2021
Mitch
16-04-2021
Marc
16-04-2021
Bjorn
16-04-2021
Jeroen
16-04-2021
Egbert
16-04-2021
Jeroen
16-04-2021
Boudewijn
16-04-2021
Evert
16-04-2021
Jorrit
16-04-2021
Toon meer reacties
Specificaties
Status
Gesloten
Geplaatst op
16 april 2021 13:45

Budget
€ 1000 tot 2000
Locatie
Leiden, Zuid-Holland
Betaalwijze
Vaste prijs

Categorie
Subcategorie
Opdracht ID
47400

Freelance website opdrachten

Hulp Gezocht bij Outlook op Mac (Apple)
Beste freelancers,    Outlook op Mac server loopt steeds vast en zit vol. Ik zou graag tips willen krijgen om dit te verhelpen.  Daarnaast advies over hoe het beste een archief te maken van e-mails.    Wie zou mij persoonlijk verder kunnen helpen? Ik zie graag een reactie via Hoofdkraan.nl tegemoet.
20 okt
Freelance Developer Gezocht voor Inrichting Shopware
Beste freelancers,    Wij zijn een groothandel in dierenbenodigdheden en zullen voor onze producten het e-commerce product Shopware in gebruik nemen. We zoeken nu een allround developer die ons kan helpen met de complete inrichting van het Shopware versie 6.  De juiste freelancer beschikt over kennis en ervaring van Shopware en weet…
19 okt
One Pager Koppeling Maken d.m.v. een App
Beste freelancers,    Voor een camping willen we een one pager maken. Maar die one pager moet ook te openen zijn vanuit een app. De app hoeft er alleen voor te zorgen dat de website geopend wordt.    Is dit mogelijk (of is er een andere oplossing?) en wat zijn de kosten?    We zien graag een reactie tegemoet op Hoofdkraan.nl.
12 okt
Website Developer Gezocht voor Verouderde Website
Beste freelancers,    Wij zouden graag onze oude website weer online krijgen, de backups van de website heb ik van de ontwikkelaar ontvangen. Ik kan dde site via filezilla etc. weer terug zetten maar helaas heb ik hiervan niet voldoende kennis.  Daarom ben ik op zoek naar een webdeveloper die mij kan helpen de website weer in de…
7 okt
Beginnend Schrijver zoekt Website voor Promotie en Verkoop
Hallo freelancers,    Ik ben een beginnend schrijver en wil graag op korte termijn een eigen website waarin ik mijn boeken kan promoten en verkopen. Het liefst low budget. Wat zijn hier de mogelijkheden voor?    Ik hoor graag van u via een reactie op Hoofdkraan.nl.
30 sep
Freelancer Gezocht, Implementatie van CRM Applicatie Efficy
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een freelancer voor het implementeren van ons CRM-programma Efficy. In combinatie met Office 386, Outlook en standaard brieven en mails. Er zal langere tijd voor nodig zijn, wij verwachten een doorlooptijd van enkele maanden met enkele dagen per week aan werk. Mogelijk kan dit leiden tot een langdurige…
21 sep
Responsive Website voor Trainingspraktijk
Hallo freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die een (responsive) website kan bouwen voor mijn trainingspraktijk.    Ik wil een vlotte en inspirerende website met veel foto/video, waar potentiële cliënten hun gegevens achter kunnen laten zodat ik contact met ze op kan nemen. Ook ben ik geïnteresseerd in een WhatsApp…
21 sep
Toon meer