Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Hosthob

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Portfolio

jobfrog.jpg

Jobfrog

Jobfrog is een freelance opdrachten platform waarbij freelancers in de horeca snel aan het werk kunnen hierbij hebben wij alles custom gemaakt met angular/bootstrap/css en PHP
unnamed.png

Slotmachine Game

Wij hebben een pachtige slot-machine gebouwd met animaties.

Uitgevoerde opdrachten

Hulp bij Resetten Wachtwoord en Site Online Krijgen
Beste freelancers,    Ik heb een BladeVps van Transip. Weet mijn root wachtwoord niet meer, wie kan helpen dit wachtwoord te resetten en een kort document hoe ik dat voortaan reset?     Mijn site is ook offline ik weet niet waarom, wellicht kan iemand hem weer online krijgen.    Ik hoor graag wat er mogelijk is.
Rotterdam 2 jun
Adviseur Cryptocoins Gezocht
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand die mij wegwijs maakt in de cryptocoin wereld. Om precies te zijn die me uitlegt wat er speelt, hoe het zit en laat zien hoe wallets worden aangemaakt etc. Je moet echt in die wereld zitten en er handig mee zijn.    Ik hoor graag je reactie.
27-12-2017
App Ontwikkelen om Mensen te Linken
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een app ontwikkelaar die een app kan bouwen die mensen met een zelfde behoefte aan elkaar kan linken.    Er moeten profielen kunnen worden aangemaakt en aan elkaar gelinkt kunnen worden. Ook moeten er afspraken kunnen worden gemaakt en dus een ruimte zijn voor een soort van chatroom. Daarnaast…
Utrecht 19-12-2017

Vraag Egbert direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden