Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Eye Entertainment

Adresgegevens

Muntinglaan 32
9727 JV Groningen

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Eye Entertainment ontwerpt en ontwikkelt digitale producten en diensten voor elk type scherm. Websites, webshops en apps. We zorgen dat jouw bedrijf, merk, product of dienst op een mooie manier opvalt bij je doelgroep en eenvoudig te gebruiken is voor alle gebruikers. Dit doen we al meer dan 7 jaar.

Websites:
Een unieke, doelgerichte website waar je trots op kunt zijn. Eentje waarop je bezoekers niet de weg kwijt raken, snel vinden wat ze zoeken en uiteindelijk doen wat jij graag wilt dat ze doen. Makkelijker gezegd dan gedaan? Absoluut. Maar we krijgen het voor elkaar!

Jouw website, die perfect bij de identiteit van jouw organisatie moet passen, bouwen we natuurlijk niet alleen. Het vergt veel samenwerking, duidelijke afspraken vooraf en regelmatig goed overleg. Dát in combinatie met een gezonde dosis inzet en enthousiasme, levert uiteindelijk het gewenste resultaat op.

Webshops:
Wij bouwen jouw webwinkel vooral met de focus op resultaat. Je bezoekers vinden snel wat ze zoeken en via een effectieve route (de ‘funnel’) kunnen ze hun bestelling snel afronden.

Het bouwen van je nieuwe winkel kost enige samenwerking, goede afspraken en regelmatig overleg. Maar uiteindelijk heb je er één die doet wat ‘ie moet doen en perfect aansluit bij de identiteit van je bedrijf. Professioneel en aantrekkelijk, maar vooral gericht op conversie.

Wij ontwikkelen zowel in Wordpress/WooCommerce als in Magento 2.0.

iOS & Android Apps:
Via de smartphone kom je pas echt in contact met je doelgroep. Vooral als je een goede, functionele en relevante app hebt, waar gebruikers echt iets aan hebben. Het liefst een interactieve app die altijd en overal beschikbaar is. Online en offline.

Misschien heb je al een idee voor een app. Of misschien weet je niet waar je moet beginnen. Wij denken hoe dan ook graag met je mee.

Wil je meer weten of een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan contact op.

Portfolio

Home-Kooistra1.jpg

Tandartspraktijk Kooistra

Ontwerp: Homepagina
Home-Behandelhuis.jpg

Behandelhuis

Ontwerp: Homepagina
eyetheme_1.jpg

Damesmode webshop

Ontwerp: Homepagina
Home-Soundgallery.jpg

Soundgallery

Ontwerp: Homepagina
Producten-Soundgallery.jpg

Producten Soundgallery

Referenties

Datum:
17-04-2018
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Prima samenwerking, korte lijnen en tot zo ver tevreden over het geleverde werk.
Datum:
06-02-2018
Van:
Luuk Noordhoff
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Prima logo tegen scherpe prijs, erg tevreden.

Uitgevoerde opdrachten

Aanpassen van Bestaande WordPress Plugin
Beste freelancers,    Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons een bestaande (niet goed functionerende) WordPress plugin kan nalopen en aanpassen/verbouwen zodat deze doet wat het moet doen.    Het betreft een plugin die data ophaalt uit een REST-API en deze als custom-post-types (5 verschillende) in WordPress moet importeren (en…
Tiel 16 apr
Logo Ontwerp Website Internet Diensten
Beste freelancers,    Wij zoeken een ontwerp voor een 'word-logo', de uitstraling die wij zoeken is zakelijk, strak, duidelijk en 'online'. Het betreft een website over internet diensten. Aangezien het vrij simpel kan en we geen specifieke eisen hebben is het budget strak, wij denken aan maximaal €250. Bij het reageren…
Lelystad 21-09-2017

Vraag Jeroen direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden