Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Jeroen

Jeroen Kerkhof
Over Jeroen

Beste relatie,

Bijna 20 jaar geleden heb ik mijn eigen bedrijf opgezet. In de loop der jaren is er team van ontwikkelaars ontstaan in zowel Nederland als India. Wij bedienen zowel zzp'ers als de grotere corporates. 

Door deze combinatie kunnen wij snel en tegen een goede prijs software ontwikkelen. Elke week leveren wij meerdere websites en webshops op. Dit loopt uiteen van Wordpress websites met Woocommerce geimplementeerd tot Magento E-Commerce oplossingen of op maat gebouwd PHP applicaties met Laravel/Vue. Er is dus een brede kennis van ontwikkeling tot het faciliteren van hosting en de daarbij behorende configuraties.

Wanneer wij een project starten gebruiken we hiervoor diverse tools om goed communicatief en projectmatig  te werk kunnen gaan. Hiervoor maken wij een communicatiekanaal aan met meerdere medewerkers. Dit varieert van jira/confluence t/m whatsapp,skype of Trello. Alle berichten en taken worden hierin bijgehouden. Transparant en...

Uitstekend
4 beoordelingen

Hoofddorp

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Shopify webshop
Loading.

Wordpress webshop
Loading.

Magento webshop
Loading.

Brochure
Loading.

Brokers website voor de agri sector
Loading.

Website fiscalist
Loading.

 

Vraag Jeroen direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
+31(0)648344829
Saturnusstraat 19
2132HB Hoofddorp