Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Profiel

Ik ben de eigenaar van een kleinschalig full service IT bureau.

Wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit en zijn pas tevreden als U dat ook bent.

Wij leveren:

1: Apps
Wij ontwerpen en creëren apps voor Android, iOS en Windows Mobile. Dit kunnen native apps zijn maar ook HTML 5 applicaties. Hierin proberen wij in het overleg met de klant zo goed naar de eisen en wensen te kijken om zodoende tot een keuze hierin te komen.

2: Software
Wij schrijven op maat gemaakte software oplossingen om U het werk zo makkelijk mogelijk te maken. Dit kunnen complete software pakketten zijn maar ook kleine handige toepassingen om e.e.a. voor u te automatiseren.

3: Website's
Wij ontwerpen en creëren Wordpress website's maar ook een op maat gemaakte website op basis van ons eigen CMS is mogelijk. U website is toch het visite kaartje van het bedrijf op het internet.

4: Overige
Wij zijn een bedrijf wat graag met u meedenkt als het gaat om Apps, Software en Website's maar ook het IT & Netwerk beheer van uw bedrijf is bij ons mogelijk.

Wij beheren met ons bedrijf simpele maar ook complexe infrastructuren. Deze omgevingen bestaan o.a servers die Windows 2003 tot en met 2012 draaien maar ook verschillende Linux varianten en de bijbehorende netwerk apparatuur en werkstations. o.a Citrix, Exchange, VMWare(en andere virtuele servers) zijn ons niet vreemd.

Portfolio

1.jpg

Ontwerp + Realisatie grote auto site

Na het ontwerp is er een koppeling geschreven met een partner die de online voorraad bijhoud voor deze site. Dit gebeurt d.m.v. een API koppeling.
pfp1.JPG

HTML5 Fitness app

HTML5 APP gemaakt voor een gezondheid en fitness platform
worstapp.JPG

Native android app

Native android app gemaakt in opdracht van boekenschrijver Meneer Wateetons. Dit als verlengstuk van zijn boek geschreven Over Worst.
pfpweb.JPG

Web Platform T.b.v. HTML5 Fitness app

de "backend"en tevens web deel wat gemaakt is om de android en iOS apps te ondersteunen.
arcelor.JPG

Ontwerp + Realisatie website Arcelor Mittal

Ontwerp + Realisatie website Arcelor Mittal waar gebruik word gemaakt van ons eigen CMS.

Referenties

Datum:
15-05-2018
Van:
Sebastiaan Van loon
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Ik heb bijna de hele dag contact met ze en ze zijn geweldig! als je een vraag hebt direct antwoord en het word ook gelijk en goed opgelost en het fijnste is dat ze met je mee denken Dikke 10!!!
Datum:
27-03-2018
Van:
Richard Meiracker
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Ben zeer tevreden over de samenwerking en het gewenste resultaat! Buiten het feit dat het bedrijf zeer klantvriendelijk is denken ze ook in oplossingen! Heb een zeer uitgebreide en gecompliceerde software laten ontwikkelen wat top werkt!
Datum:
30-03-2017
Van:
Iwan Oprins
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Zeer tevreden met de dienstverlening. Zeer klantvriendelijk en product geleverd zoals afgesproken.

Uitgevoerde opdrachten

Project Planning Applicatie / PHP / mySQL
Beste freelancers,    Opdracht: het bouwen van een applicatie/ PHP / mySQL    Omschrijving:  Als coördinator (zzper) wordt ik ingehuurd om bij diverse klanten in de industriesector Turn Allrounds(TA) te gaan coördineren in diverse disciplines.  In een TA zal een gedeelte van een fabriek stil gelegd worden…
Barendrecht 16-07-2016
Eenvoudige iOS App voor Avondvierdaagse
Beste freelancers,    Voor een avondvierdaagse willen we ook graag een iOS app.    We hebben al wel een Android app en het is dus eigenlijk een kopie van deze app. Het is niet meer dan een weergave van een mobiele website in een iOS-app.    Budget is maximaal 100 euro.    Bij interesse horen we graag van u.
Rijen 02-03-2017
Tool voor Prijsbepaling Zonweringen in Webshop
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die in WordPress en Woocommerce een tool kan maken om de prijs van het artikel te berekenen.    In het kort; de bezoeker van mijn Shop vult op de daarvoor bestemde invoervelden de breedte en de hoogte in en in een ander veld komt automatisch de prijs. Het tastende voorbeeld is 1230 mm. X 2700…
Made 18-05-2016
Systeembeheerder Windows / Linux
Beste freelancers,    Wij zoeken een systeembeheerder die ons af en toe kan helpen met het inrichten van virtual servers. De systeembeheerder moet thuis zijn in Windows Server en Linux. Denk aan klussen als: Installatie LAMPP of WAMPP, inrichten IIS, inrichten Firewall, gebruikersbeheer op OS niveau, installatie van componenten zoals .NET…
Amstelveen 27-01-2015
Java Ontwikkelaar voor Android App Gezocht
Beste freelancers,    Ik zoek een Java ontwikkelaar voor het ontwikkelen van een simpele Android applicatie met gebruikmaking van Eclipse.    Requirements zijn bijgesloten.
Harmelen 26-01-2015

Vraag Evert direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden