Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Marc

Marc Isakh
Over Marc

Met meer dan tien jaar ervaring ben ik erin geslaagd een gevarieerd portfolio op te bouwen dat mijn vaardigheden weerspiegelt, met name als Graphic, Web, Visual Designer (UX/UI). Als zelfgemotiveerde ontwerper heb ik weinig begeleiding nodig om goede resultaten te leveren. Door mijn unieke en brede ervaring kan ik een holistische benadering toepassen op elk project, harmonisatie brengen binnen elk design en de resultaten maximaliseren.

Zowel in groepsverband als individueel kan ik goed functioneren. Mijn kenmerken zijn: creatief, vindingrijk, hardwerkend, doorzetter, accuraat, aandacht voor detail, ambitieus, leergierig, gepland, hands-on, probleemoplossend, collegiaal, flexibel, geen 9 tot 5 mentaliteit en netjes. Creativiteit, kwaliteit en effectiviteit staat bij mij hoog in het vaandel.

Als creatief persoon probeer ik het beste uit mijn werk te halen en ben ik altijd al gepassioneerd geweest om van niets iets moois te maken. Design is mijn passie. Inmiddels heb ik een uitgebreide...

 

Portfolio

EA Exhibitions - Branding, Webdesign - WordPress
Loading.

Valverde Event Logisitics - Branding, Webdesign -
Loading.

SHOU Solution - Branding, Webdesign - WordPress
Loading.

iApps Technologies - Branding, Webdesign - WordPre
Loading.

 

Vraag Marc direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
Alle beoordelingen (1 van 1)

 

Stuur een bericht