Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Boudewijn

BoudewijnOver Boudewijn

Ervaren webdeveloper/programmeur (Full Stack Developer) met meer dan 20 jaar werkervaring in het ontwerpen en implementeren van grootschalige websites met de nadruk op een technisch zeer efficiënt database en code structuur.
Houdt van technische uitdagingen om moeilijke taken te automatiseren die niet binnen standaard pakketten te realiseren zijn op een dusdanige manier dat het perfect aansluit op de wens van de klant.
Ruime ervaring in het koppelen van offlinesystemen (Winkel kassasystemen, barcode scanners, offline CRM, voorraad en boekhoudprogramma's) met online backoffices en databases.
Ruime ervaring met contentscraping technologie en geautomatiseerde website gebruiker simulaties d.m.v. opvangen HTTP en cookie requests om zo taken te automatiseren. Denk daarbij aan het verzamelen van miljoenen nieuwsberichten welke via zelfontworpen algoritmes gekoppeld en verspreid worden naar honderden secties of het automatiseren van bestellingen van webwinkels bij groothandels die geen eigen geautomatiseerde bestel-API aanbieden (o.a. Sony, Philips, Rexel, Samsung, Technische Unie, Miele).
Ruime ervaring...

 

Vraag Boudewijn direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Stuur een bericht