Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
  1. Alle opdrachten >
  2. Tekst & Vertaling >
  3. Webtekstschrijver
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht

Tekstschrijver voor Thuiszorg Organisatie

Opdracht ID: 42141

Budget: € 40 tot 60 p.u.
Geplaatst: 21-01-2020
Reacties: 9
Locatie: Op afstand
Laatst gewijzigd: 23-01-2020
Status: Gesloten
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht
Beste freelancers,

Voor een grote thuiszorg organisatie ben ik op zoek naar een tekstschrijver voor een algemene informatie gids. De gids bestaat uit 10 hoofdstukken de gewijd zijn aan onze specialismes. Elk hoofdstuk bestaat uit een algemene tekst, een cliënt ervaring en een verhaal van een medewerker (en contactgegevens maar dat is niet relevant voor jou). De algemene tekst zal waarschijnlijk rond de 250 woorden zijn. De cliënt ervaring en het verhaal van de medewerker vind ik lastiger in te schatten, maar het zal niet meer zijn dan 250 woorden. 

De invulling staat nog niet helemaal vast, ik wil je ook vragen om hier over mee te denken. Het zou mooi zijn als we de teksten ook gelijk voor de website kunnen gebruiken en dat deze SEO proof zijn.

Graag zou ik van jou het volgende willen weten:
  • Vind je dit een interessante opdracht?
  • Wanneer heb je hier tijd voor?
  • Wat is je tarief?
  • Hoeveel uur heb je hiervoor nodig? Dit kan je laten weten nadat ik je meer informatie heb gegeven.

Ik hoor het graag!

Freelance content schrijvers die hebben gereageerd (9)

Marieke
Marieke
21-01-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Yvonne
Yvonne
21-01-2020
3 referenties
Gemiddelde score
10
Dominique
Dominique
21-01-2020
4 referenties
Gemiddelde score
9.3
Mitchell
Mitchell
21-01-2020
9 referenties
Gemiddelde score
9.9
Christina
Christina
21-01-2020
2 referenties
Gemiddelde score
10
Ruud
Ruud
21-01-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Tessa
Tessa
21-01-2020
1 referenties
Gemiddelde score
8.5
Nico
Nico
21-01-2020
3 referenties
Gemiddelde score
9.2
Mireille
Mireille
21-01-2020
0 referenties
Gemiddelde score
Toon meer reacties

Freelance tekstschrijver opdrachten

Tekstschrijver voor Gitaarles Website

Geplaatst: 23 mei
Beste freelancers, Ik ben opzoek naar een tekstschrijver die foutloos lange en waardevolle teksten kan schrijven voor mijn website. Tevens teksten voor mijn blog pagina. Mijn website gaat over hoe men makkelijk gitaar kan leren spelen. Ik ben de budgetten aan het vergelijken dus graag ontvang ik de standaard prijs. Alvast bedankt en hopelijk tot snel!

Webteksten voor Vloeren Website

Geplaatst: 19 mei
Beste freelancers, Ik ben een nieuwe website aan het maken. Daarbij wil ik alle teksten vernieuwen en redigeren. Ook krijg ik een nieuwe url structuur. Ik zou het fijn vinden als de tekstschrijver van dit project zelf onderzoek doet naar materie binnen de branche en relevante urls voorstelt. Over ons Wij zijn één van de weinige specialisten in Nederland op het gebied van duurzame, vloeistofdichte…

Freelance Tekstschrijver voor Stichting

Geplaatst: 3 mei
Beste freelancers, Voor onze stichting in de rijschool branche zijn wij op zoek naar een freelance tekstschrijver/scriptschrijver voor video items en artikelen die wij structureel willen plaatsen. Het betreft een opdracht voor de lange termijn waarbij wij 1 artikel per week, 1 video-item per 2 weken en een nieuwsbrief per maand willen plaatsen. Journalistieke ervaring is wel een grote pré.…

Webteksten Controleren van Autopoetsbedrijf

Geplaatst: 25 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een freelancer die de teksten op mijn website kan nakijken en waar nodig kan aanpassen. Over ons Ons bedrijf is een gespecialiseerd Car detailing en Autopoetsbedrijf in Amsterdam. Wij zijn experts in het reinigen van voertuigen. Denk hierbij aan auto poetsen, auto polijsten of auto interieur reinigen, en het beschermen van autolak door…

Tekstschrijver Gezocht voor Cosmetica Webshop

Geplaatst: 11 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekstschrijver voor mijn webshop. In mijn webshop verkoop ik cosmetische producten. Ben je geïnteresseerd? Dan hoor ik graag van je.

Tekstschrijver voor Website in Automotivebranche

Geplaatst: 6 apr
Beste freelancers, Ik ben op zoek naar een tekstschrijver voor een nog op te zetten website voor de Automotive. Deze website gaat zich specialiseren in verkoop van Exclusieve auto's (denk hierbij aan auto's boven de €75.000), zoekopdrachten op maat en andere dienstverleningen. Op dit moment is een website bouwer met de website bezig en ik zou dit graag willen combineren met mooie teksten.…

Advertentieteksten voor Kindercadeau Website

Geplaatst: 5 apr
Beste freelancers, Wij zijn specialist in karakterinzichtelijke cadeautjes. Wij zijn op zoek naar iemand die advertentieteksten kan schrijven voor Facebook, Instagram en Google ads voor een nieuw kraamcadeau/kindercadeau die wij net gelanceerd hebben.  Uiteraard volgt er bij interesse meer informatie. Wij horen graag van jullie.
Toon meer
×
Heb je een soortgelijke klus?
Plaats een opdracht
Ben je een freelancer?
Reageer op opdracht