Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Mitchell

Mitchell van der Koelen

Online media professional (SEO copy, strategie, social)

|
Locatie: Almere
|
Actief sinds: 02-03-2018
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 43 keer
|

Contactgegevens:

Profiel

Online professional gespecialiseerd in het creëren, implementeren en uitvoeren van digitale strategieën, leiding geven aan redacties, eindredactie en het bouwen en laten groeien van online merken en kanalen door middel van social media en SEO. Indien u een compleet overzicht wilt zien van wat ik voor u kan betekenen, bekijk dan op mijn website (https://mitchellvanderkoelen.nl) de pagina 'diensten'.

- Meer dan 10 jaar ervaring als SEO copywriter (o.a. ITBholland, North Sea Jazz, Topproduct, Aannemer-Expert, Sanoma).

- Meer dan 8 jaar ervaring als (hoofd)redacteur/journalist (o.a. Wayne Parker Kent, Sanoma). De afgelopen 5 jaar verantwoordelijke geweest voor enkele van 's lands grootste online lifestyle magazines met een gezamenlijk bereik van 8 miljoen unieke bezoekers per maand.

- Meer dan 5 jaar ervaring in community management van (zeer) grote communities en titels.

Zeer ervaren op het gebied van WordPress, diverse SEO-tools, Google Analytics, alle primaire social media, native advertising, MailChimp.

Referenties

Datum:
13-03-2018
Van:
Saskia Franken
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Mitchell is flexibel, staat open voor aanpassingen maar geeft zelf ook goede feedback. Levert volgens de gestelde deadlines. Prettig in contact. Top!

Uitgevoerde opdrachten

Blogger Gezocht voor Crossfit/Fitness Platform
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een blogger die voor mij 2 a 3 items per week schrijft voor mijn affliate website. De website is qua onderwerpen redelijk breed, maar in principe komt het neer op fit zijn. Uitgangspunt zijn met name Crossfit, maar ook fitness en andere onderwerpen zoals voeding, training, etc. dienen terug te komen.…
22 mrt
Inleidende Webteksten voor Dames Ringen
Beste freelancers,     We zijn op zoek naar meerdere tekstschrijvers voor een aantal inleidende teksten op onze website.     Wij hebben een collectie dames ringen online staan, die de klant naar wens kan aanpassen op metaalsoort (platina, goud of zilver) en de edelsteenkeuze. Hierdoor krijg je een unieke ring. Daarnaast…
Rhoon 14 mrt

Vraag Mitchell direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden