Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Mitchell

Mitchell

Online media professional (SEO copy, strategie, social)

|
Locatie: Almere
|
Actief sinds: 02-03-2018
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 246 keer

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Lieve Chantal Erwin Lonneke Louis Aurelia Monica Roy Liselore Ruben Annemarie Jurriaan Dirk L Mark Jack

Profiel

Online professional gespecialiseerd in het creëren, implementeren en uitvoeren van digitale strategieën, leiding geven aan redacties, eindredactie en het bouwen en laten groeien van online merken en kanalen door middel van social media en SEO. Indien u een compleet overzicht wilt zien van wat ik voor u kan betekenen, bekijk dan op mijn website (https://mitchellvanderkoelen.nl) de pagina 'diensten'.

- Meer dan 10 jaar ervaring als SEO copywriter (o.a. ITBholland, North Sea Jazz, Topproduct, Aannemer-Expert, Sanoma).

- Meer dan 8 jaar ervaring als (hoofd)redacteur/journalist (o.a. Wayne Parker Kent, Sanoma). De afgelopen 5 jaar verantwoordelijke geweest voor enkele van 's lands grootste online lifestyle magazines met een gezamenlijk bereik van 8 miljoen unieke bezoekers per maand.

- Meer dan 5 jaar ervaring in community management van (zeer) grote communities en titels.

Zeer ervaren op het gebied van WordPress, diverse SEO-tools, Google Analytics, alle primaire social media, native advertising, MailChimp.

Referenties

Datum:
18-05-2018
Van:
Chantal Orval
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Mitchell voldeed precies aan de gestelde eisen. Was bereid hier enig onderzoek voor te verrichten en zette zo een sterke tekst neer. Prettig in communicatie en kwam zijn afspraken ook na. Zeer tevreden.
Datum:
13-03-2018
Van:
Saskia Franken
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Mitchell is flexibel, staat open voor aanpassingen maar geeft zelf ook goede feedback. Levert volgens de gestelde deadlines. Prettig in contact. Top!

Uitgevoerde opdrachten

SEO Blogger voor World Whiskey Day
Hallo freelancers,    Ik zoek iemand die een blog wil schrijven voor Wereld Whiskey Dag over oa onze Whiskey proeverij    Inhoud artikel:  - Header Title  - Header Text (30-60 woorden)  - Optioneel 3 opsommingsblokken met elk 6 opties (linkjes zijn hierin mogelijk)  - Hoofdtekst (min. 300 woorden)  - Meta…
Ewijk 11 mei
Blogger Gezocht voor Crossfit/Fitness Platform
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar een blogger die voor mij 2 a 3 items per week schrijft voor mijn affliate website. De website is qua onderwerpen redelijk breed, maar in principe komt het neer op fit zijn. Uitgangspunt zijn met name Crossfit, maar ook fitness en andere onderwerpen zoals voeding, training, etc. dienen terug te komen.…
18 mei
Inleidende Webteksten voor Dames Ringen
Beste freelancers,     We zijn op zoek naar meerdere tekstschrijvers voor een aantal inleidende teksten op onze website.     Wij hebben een collectie dames ringen online staan, die de klant naar wens kan aanpassen op metaalsoort (platina, goud of zilver) en de edelsteenkeuze. Hierdoor krijg je een unieke ring. Daarnaast…
Rhoon 14 mrt

Vraag Mitchell direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden