Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Mitchell

Mitchell
Over Mitchell

Ik ben een online marketeer met meer dan 13 jaar ervaring. Mijn achtergrond ligt in de journalistiek en uitgeverij. Sinds 2007 ben ik eigenaar van een online marketingbureau dat klanten helpt met seo, sea, content marketing en social media marketing. Daarnaast ben ik ook nog met veel plezier als freelancer werkzaam.

Wat mij onderscheidt van andere specialisten? Ik ben al mijn gehele carrière een zelfstandig ondernemer. Ik schuw niet om kritisch mee te denken. Dankzij mijn ervaring in onder andere de journalistiek, online publishing en talloze zakelijke sectoren ben ik veelzijdig en zal ik niet snel voor verrassingen komen te staan. Maatwerk is mijn specialiteit.

Ik bied een fijne, open en professionele samenwerking en doe altijd mijn uiterste best om mij volledig in te leven in de doelstellingen van mijn opdrachtgever. Voor jouw project kun je naast een kundig online marketeer dus ook rekenen op een sparringpartner.

...

Uitstekend
9 beoordelingen

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Portfolio blogs
Loading.

Portfolio (seo) copywriting
Loading.

Seo optimalisatie (voorbeeld eigen website)
Loading.

 

Vraag Mitchell direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
OMP Internetmarketing
0618157326