Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Tekstbureau MWords

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Dit doe ik!
Ik schrijf, redigeer en corrigeer jouw teksten. Of je nu ondernemer, particulier, scholier of student bent. Bij mij kun je onder andere terecht voor interviews, redactionele artikelen, (web)teksten, uitnodigingen, scripties, verslagen en essays.

Ik woon en werk in Obdam, maar mijn werk kent geen (dorps)grenzen. Letterlijk. Mijn opdrachten komen uit heel het land. En figuurlijk. Want ik denk graag vérder. Over wat jij met je teksten wilt bereiken, wie jouw doelgroep is en wat voor tekst daar het beste bij past.

Nog een fijne bijkomstigheid: ik werk snel, nauwkeurig en kom mijn afspraken altijd na. En deadlines? Daar schrik ik zeker niet van terug. Ik ga graag de samenwerking met je aan!

Over mij
Als klein meisje op de basisschool wilde ik later maar één ding: schrijfster worden. Schriften vol verhalen schreef ik en geloof het of niet: mijn lievelingsvak was dictee. Mijn droom was (is) om ooit een eigen boek te schrijven en uit te geven. Zover is het nog niet, maar de passie voor het schrijven is altijd gebleven. Zo is mijn eigen tekstbureau ontstaan.

Ervaring
In mijn studententijd keek ik al scripties en essays van medestudenten na. En ook nu word ik regelmatig gevraagd om sollicitatiebrieven, websites en andere artikelen te redigeren en/of te corrigeren. Professioneel schrijven heb ik geleerd tijdens mijn werk op een nieuwsredactie en als medewerker marketing bij een verzekeraar. En de afgelopen 4,5 jaar heb ik bij een groot, beursgenoteerd bedrijf communicatieadvies gegeven en allerlei teksten geschreven.

Portfolio Tekstbureau MWords
Mijn meest recente werkzaamheden bestaan uit het redigeren van een scriptie over klachtenafhandeling, het herschrijven van bestaande, en schrijven van nieuwe teksten voor een website over kunstgras en het schrijven van teksten voor een nieuwe website van een kindercoach. Zoals je leest, is geen onderwerp voor mij een brug te ver. Ik geloof dan ook niet dat je perse affiniteit met een product of dienst hoeft te hebben. Ik ga liever het gesprek met jou aan en lees mij goed in de materie in. Zo weet ik altijd een passende tekst te schrijven.

Meer weten over mijn werk?
Kijk op mijn website voor meer info. Tot gauw!

Portfolio

Portfolio Tekstbureau MWords

Ben je nieuwsgierig naar mijn werk? Kijk dan gauw hieronder (zie pdf) wat ik tot nu toe heb gedaan. Spreekt dit je aan? Neem dan contact met mij op. Mijn portfolio vind je ook op mijn website.
In-gesprek-met-Chris-Vos.jpg

In gesprek met...Chris Vos

Ghostwriting artikel burgemeester Beemster, gepubliceerd in Binnendijks.
In-gesprek-met-Jos-Dings.jpg

In gesprek met... Jos Dings

Ghostwriting artikel burgemeester Beemster, gepubliceerd in Binnendijks.
Afval-verzamelen.jpg

Kies een goede, bereikbare plek om afval aan te bi

Artikel n.a.v. interview voor Purmerend Totaal, onderdeel van Purmerends Nieuwsblad

Artikelen n.a.v. interview voor Purmerend Totaal,

Artikelen n.a.v. interview voor Purmerend Totaal, onderdeel van Purmerends Nieuwsblad: Marktmeestershuisje verplaatst: een unieke gebeurtenis; Groen in de stad (deel 1): adopteer een stuk groen; Groen in de stad (deel 2): van maaisel tot grondstof.

Vraag Mireille direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden