Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Tessa

Tessa
Over Tessa

Al enkele jaren ben ik werkzaam als freelance tekstschrijver. Na mijn studie Nederlandse Taal en Cultuur ben ik begonnen met correctie- en redactiewerkzaamheden. Niet veel later begon ik met schrijven voor de wijkkrant in mijn woonplaats. En tegenwoordig schrijf ik niet alleen voor zorginstellingen en maatschappelijke organisaties, maar ook opdrachtgevers in de commerciële sector. Teksten voor het web, voor brochures en digitale nieuwsbrieven. Ook houd ik ervan om puntjes op de 'i' te zetten door een bestaande tekst te redigeren of herschrijven. Ik ben toch een beetje een taalpurist, daar ontkom je niet aan als neerlandica.

Steeds meer heb ik mijn expertise verlegd naar de combinatie van schrijven voor het web en het technische beheer van een website. De taal is mijn passie en de techniek een uitdaging. Bovendien heb ik er veel plezier in. Dat vind ik belangrijk, want werken moet vooral ook leuk zijn. Daarom streef...

 

Portfolio

Tekst en ontwerp voor coachpraktijk
(Lees verder)
Loading.

Tekstschrijven Sociaal Domein krant voor gemeente
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Tessa direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
Alle beoordelingen (1 van 1)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens: