Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Dominique

Dominique
Over Dominique

Do:

Hi, ik ben Dominique! Een ambitieuze ‘Young Professional’ in online marketing en communicatie, altijd op zoek naar een interessante uitdaging om verder te groeien in mijn carrière en mijn kennis te delen! Brand Management in de vorm van strategisch en innovatieve marketing, Public Relations en de algehele (online) communicatie hiervan, is waar ik me het liefst mee bezighoudt. Mijn instinctieve vaardigheden aangaande communicatie en representatie in combinatie met leergierigheid, passie en enthousiasme, vormt dan ook mijn persoonlijke drijfveer voor dit vak! 

Naast strategische marketing en communicatie, houd ik me tevens bezig met de operationele uitwerking zoals het creëren en genereren van content, het bouwen van website en overige schrijf- en vertaalopdrachten in Nederlands, Duits en Engels. Naast mijn praktijkervaring in de marketing sinds 2015, heb ik een volledige Engelstalige economische studie afgerond en beheers daarom professioneel Engels. Dit geldt ook voor de Duitse taal door jaren van ervaring met de taal en...

 

Portfolio

Stiptrans
Loading.

Van den Brandhof Mannenmode
Loading.

 

Vraag Dominique direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Stuur een bericht