Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Dominique

Dominique van Dijk
Over Dominique

Hi, ik ben Dominique! Een ambitieuze ‘Young Professional’ in online marketing en communicatie, altijd op zoek naar een interessante uitdaging om verder te groeien in mijn carrière en mijn kennis te delen! Brand Management in de vorm van strategisch en innovatieve marketing, Public Relations en de algehele (online) communicatie hiervan, is waar ik me het liefst mee bezighoudt. Mijn instinctieve vaardigheden aangaande communicatie en representatie in combinatie met leergierigheid, passie en enthousiasme, vormt dan ook mijn persoonlijke drijfveer voor dit vak! 

Met mijn brede ervaring in de online Marketing en Brand Management, waarbij mijn werkzaamheden verschillen van het opzetten van creatieve online (SEO, SEA, E-mail en social) content campagnes, schrijven van blogs, E-Books, websiteteksten en nog veel meer, pak ik elk vraagstuk met fris enthousiasme aan! Op wekelijkse basis genereer ik veel commerciële, maar vooral unieke en SEO-"sterke" content en zet ik me met veel passie en succes in voor onder andere het...

 

Portfolio

Stiptrans
Loading.

Van den Brandhof Mannenmode
Loading.

Beluxi
Loading.

Skinessence
Loading.

Edenberg
Loading.

BDC-group
Loading.

 

Vraag Dominique direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Stuur een bericht