Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Martell een offerte
of
Stuur Martell een bericht


Martell

Martell Brandwijk

|
Locatie: Hardinxveld Giessendam
|
Actief sinds: 21-08-2015
|
Uurtarief: € 34
|
Profiel bekeken: 2034 keer
|
KvK-nummer: 58838562 informatie
|
Vertaalwerk is meer dan vertalen, het is maatwerk, individueel en specifiek gericht op uw product en uw doelgroep.

Soms is juist het vertalen van teksten of het vertalen van websites door native speakers net het puntje op de i. Wij bieden ook de mogelijkheid om de teksten meteen te optimaliseren door de juiste SEO woorden in te voegen.

In onze vertalingen door native speakers vindt u de culturele achtergrond van uw doelgroep terug. Zo weet u zeker dat uw boodschap dezelfde kracht krijgt als voor uw thuismarkt.

Mag ik het team en mijn vertaalbureau even aan u voorstellen: Mijn naam is Martell Brandwijk - Thieme, ik ben native speaker Duits met een afgeronde opleiding zakelijke communicatie en marketing en eigenaresse van vertaalwerk met passie. Het team bestaat uit ervaren, native speaker vertalers. Onze native speakers zijn hoog opgeleid en altijd in touch met de markten van hun moedertaal. Ze weten wat trendy is en kennen het nieuws. Voor u een groot voordeel, omdat het team hierdoor altijd de vertalingen en copywriting op actuele trends of veranderingen kan toespitsen. Tevens verwerken wij uw SEO sleutelwoorden in onze teksten op zo’n manier, dat zoekmachines deze makkelijk ontdekken en de tekst voor uw lezer wel aantrekkelijk blijft.
Ik ben geboren en getogen in Duitsland en in 2007 voor de liefde naar Nederland verhuisd. Zo ben ik dus in ons mooie land terechtgekomen. In Duitsland heb ik een HBO - opleiding gevolgd en opleiding voor zakelijke communicatie afgerond. Met deze vaardigheden ben ik in 2009 in Nederland gestart als vertaalster en bedrijfsadviseur. In 2013 heb ik mijn bedrijf uitgebreid. Sinds 2015 werk ik met een team van 16 mensen, allemaal native speakers, samen. In 2015 heb ik bovendien het staatsexamen Nederlands NT2 B2 van het Europees Referentiekader ( ERK ) / Common European Framework of Reference ( CEFR ) met succes afgelegd. Wij bieden vertaaldiensten voor al uw brochures, websites, folders, advertenties, zakelijke brieven etc.. Wij vertalen uw teksten tegen een scherp tarief. Professioneel, nauwkeurig, prijswaardig, snel en vakkundig uitgevoerd door ervaren native speakers.

Vertalingen, copywriting, tolkservice, scripties en transcriptie van teksten vanuit Nederlands naar Duits, Chinees, Amerikaans Engels, Spaans, Mexicaans, Frans, Engels, Italiaans, Portugees, Turks, Pools, Hongaars, Farsi ( Perzisch), Russisch , Zweeds, Deens en vice versa, uitsluitend door native speakers. Onze passie is maatwerk voor uw vertalingen!


Vertaalwerk met passie is meer dan een bedrijfsnaam, het is onze manier van werken.

Mijn kennis van de Duitse en Europese zaken- en klanten cultuur en onze passie voor dit werk maken wij onze dienstverlening tot maatwerk voor de Duitse en Europese markt . Door nauwlettend de zakelijke en algemene media van de desbetreffende landen te volgen, zijn wij altijd up-to-date. Dit vindt u zowel in ons vertaalwerk als ook in onze bedrijfsadviezen terug. Elk native speaker werkt op een hoog taalniveau en met veel kennis en liefde voor zijn vak. Wij zijn " Always in touch " met de markt en onze (potentiële) klanten. Wij zijn trots op wat wij doen!

Vraag Martell direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Vertaalwerk met passie