Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Murk

Murk Feitsma
Over Murk

Wilt u geen standaard plaatjes, maar juist gepersonaliseerd, uniek en met een zeer professionele uitstraling? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Als commerceel fotograaf heb ik zeer ruime ervaring in het draaien van grote en kleine producties, met een specialisme in product, mode en sport fotografie. 

Mijn naam is Murk Feitsma, en werk sinds het afronden van mijn opleiding fotografische vormgeving (HBO fotovakschool) in 2008 intussen 15 jaar fulltime als professioneel fotograaf. 
Daarbij heb ik mij voornamelijk gespecialiseerd in product, sport, mode en commerciële fotografie. Daarnaast ben ik drone operator, waarmee ik fotografeer maar ook film, voor bijvoorbeeld videoclips of commercials.

Toen ik een jaar of 10 was kreeg ik serieuze interesse in de fotografie, een hobby die mijn beide ouders ook hadden. In 2005 besloot ik te stoppen met mijn baan als software programmeur en me om te scholen...

Uitstekend
42 beoordelingen

Almere Oosterwold

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Trouw fotografie
Loading.

Portret en mode
Loading.

Commerciële fotografie
Loading.

Product fotografie
Loading.

Sport en Actie
Loading.

Art / glamour
Loading.

 

Vraag Murk direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Stuur een bericht