Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Mathijn

Mathijn Uilenbroek
Over Mathijn

Ideeën uitwerken tot een sterk en esthetisch ontwerp is wat ik doe. Ik ben een product- en grafisch ontwerper, met mijn eigen bedrijf ben ik iets begonnen waar ik ontzettend veel plezier mee heb. Ik help mensen met hun ideeën en wensen uit te werken tot een doordacht en aantrekkelijk geheel.

Ik ben een zeer gedreven persoon en probeer altijd het beste resultaat te behalen. Het detailleren van een opdracht vind ik dan ook de belangrijkste stap in het proces. Ik ben pas tevreden als u dat ook bent. Voorop staat dat hierbij een heldere communicatie en overzichtelijke werkwijze hoort.

Mijn kracht ligt in het vlot, efficiënt en op een originele manier oplossingen te bedenken voor ontwerp-'problemen'. Daarbij is het aantrekkelijk presenteren van de oplossingen een van mijn betere punten. Allereerst ga ik te werk op papier en vervolgens ontwerp ik verder op de computer....

Uitstekend
27 beoordelingen

Amsterdam

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Visualisatie van een receptie
Loading.

Mycosan Productfolder
Loading.

Haardhout opslag - Houthok.nl
Loading.

ORIS branding
Loading.

Arcadis - Onboarding Program
Loading.

JHA Porseleinen Kroonluchter
Loading.

 

Vraag Mathijn direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
MATHIJN
KvK-nummer: 63605244
Paramariboplein 31 3h
1058 AP Amsterdam