Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

RITHO Communicatie & Media

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Bij de meeste opdrachten draait het om een aantal kernkwaliteiten die nooit allemaal bij één persoon aanwezig kunnen zijn. Om opdrachtgevers echter wel via één persoon optimaal van dienst te kunnen zijn werk ik al jarenlang samen met een collega. Hij is een kei als grafisch vormgever, webdeveloper en ontwikkelaar van eenvoudige en complexe online applicaties en ik ben zeer ervaren als SEO tekstschrijver, communicatie- en marketingadviseur, online marketing en creatieve conceptontwikkeling. U werkt dus met mij, maar eigenlijk is dat 'ons'.

Als u iemand zoekt 'die aan een half woord genoeg heeft' om te begrijpen wat u bedoelt en hoe u dat op anderen over wilt brengen, dan bent u bij mij/ons aan het juiste adres. Ik ben een creatieve en veelzijdige specialist op het gebied van advisering en uitvoering voor alle on- en offline PR, communicatie, marketing en media. Daarnaast ben ik een ervaren tekstschrijver met veel expertise op het gebied van zowel redactionele, commerciële als zakelijke teksten.

Mijn collega Niels Havermans vult mij naadloos aan op de vlakken waar echt zijn grote expertise zit. Niels is een zeer creatieve grafisch vormgever, ervaren webdeveloper (o.a. Wordpress specialist) en ontwikkelaar voor eenvoudige en zeer complexe online applicaties. Wij hanteren korte lijnen met één vast aanspreekpunt en wij leveren als succesvol duo professioneel maatwerk voor elke klant.

Onze opdrachtgevers zitten in werkelijk alle branches en sectoren en men waardeert het dat wij met een minimum aan informatie precies begrijpen wat er bedoeld wordt en hoe dat vertaald moet worden richting de diverse in- en externe doelgroep(en). Elke opdracht van klein tot groot zien wij steeds weer als een nieuwe uitdaging en als kans om met onze opdrachtgever te gaan werken aan een prettige en duurzame samenwerking.

Wij hebben de beschikking over een groot eigen kantoor en trainingscentrum met moderne faciliteiten voor ontvangst, vergaderingen, trainingen, cursussen en presentaties. Maar Niels en ik kunnen onze werkzaamheden uiteraard ook op een door u gewenste locatie uitvoeren. Bij serieuze belangstelling breng ik u graag direct in contact met één van onze vele referenties. Via deze link komt u direct op het portfolio met tal van voorbeelden van ons werk zien. https://www.ritho.nl/ons-portfolio/

Uitgevoerde opdrachten

API Koppeling Plaatsen (Pararius)
Beste freelancers,    Er moet een API koppeling van Pararius geplaatst worden in een bestaande html website.  Wie zou deze opdracht voor mij kunnen uitvoeren?    Ik zie graag een reactie tegemoet.
Breda 10:46
Drupal 8 linkedIn Connectie Configureren
Beste freelancers,    Voor een Drupal 8 website een LinkedIn connectie configureren (https://www.drupal.org/project/get_linkedin_posts). Of als er betere opties zijn...    Zolang shares en berichten van de zakelijke LinkedIn pagina op de website verschijnen.  Css-en is niet nodig, enkel module aan de praat krijgen (deel…
Sint-Michielsgestel 23 jun

Vraag Rien direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden