Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

RITHO Communicatie & Media

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Bij de meeste opdrachten draait het om een aantal kernkwaliteiten die nooit allemaal bij één persoon aanwezig kunnen zijn. Om opdrachtgevers echter wel via één persoon optimaal van dienst te kunnen zijn werk ik al jarenlang samen met een collega. Hij is een kei als grafisch vormgever, webdeveloper en ontwikkelaar van eenvoudige en complexe online applicaties en ik ben zeer ervaren als SEO tekstschrijver, communicatie- en marketingadviseur, online marketeer en creatieve conceptontwikkelaar.

Als u iemand zoekt 'die aan een half woord genoeg heeft' om te begrijpen wat u bedoelt en hoe u dat op anderen over wilt brengen, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik ben een creatieve en veelzijdige specialist op het gebied van advisering en uitvoering voor alle on- en offline PR, communicatie, marketing en media. Daarnaast ben ik een ervaren tekstschrijver met veel expertise op het gebied van zowel redactionele, commerciële als zakelijke teksten. Van businessplan tot jaarverslag en van brochuretekst tot persbericht, blog, SEO webtekst, nieuwsbrief, direct mail etc. etc.

Mijn collega Niels Havermans vult mij naadloos aan op de vlakken waar echt zijn grote expertise zit. Niels is een zeer creatieve grafisch vormgever, ervaren webdeveloper (o.a. Wordpress specialist) en ontwikkelaar voor eenvoudige en zeer complexe online applicaties. Wij hanteren korte lijnen met één vast aanspreekpunt en wij leveren als succesvol duo professioneel maatwerk voor elke klant.

Onze opdrachtgevers zitten in werkelijk alle branches en sectoren en men waardeert het dat wij met een minimum aan informatie precies begrijpen wat er bedoeld wordt en hoe dat vertaald moet worden richting de diverse in- en externe doelgroep(en). Elke opdracht van klein tot groot zien wij steeds weer als een nieuwe uitdaging en als kans om met onze opdrachtgever te gaan werken aan een prettige en duurzame samenwerking.

Wij hebben de beschikking over een groot eigen kantoor en trainingscentrum met moderne faciliteiten voor ontvangst, vergaderingen, trainingen, cursussen en presentaties. Maar Niels en ik kunnen onze werkzaamheden uiteraard ook op een door u gewenste locatie uitvoeren. Bij serieuze belangstelling breng ik u graag direct in contact met één van onze vele referenties. Via deze link komt u direct op het portfolio met tal van voorbeelden van ons werk zien. https://www.ritho.nl/ons-portfolio/

Referenties

Datum:
25-07-2018
Van:
rob arnoe
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Ik heb in de 18 jaar dat ik mijn reclamebureau heb al samengewerkt met meerdere bedrijven. Ik heb zelden een service genoten als deze keer. De prijs was alleszins zéér redelijk te noemen. Mijn opdracht stond onder een zekere tijdsdruk. Ondanks de vakantieperiode en mijn herhaaldelijke wijzigingen (nog sorry voor dat Rien) hebben ze met man en macht gewerkt om alles op tijd en conform mijn wensen af te leveren. Ik raad Rien dan ook met volle overtuiging aan!! Bedankt voor de prettige samenwerking en het afgeleverde vakwerk.
Datum:
10-07-2018
Van:
Jerome Pfennings
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
snel, correct en eerlijk. zeker aan te bevelen
Datum:
06-07-2018
Van:
Chantal Orval
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Staat open voor feedback. Werkt snel, volgens afspraak en netjes.
Datum:
28-06-2018
Van:
marco bruin
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Het aangeleverde materiaal heeft Rien dusdanig herschreven dat het nu een coherent verhaal is geworden waarin mijn klanten en prospects getriggert worden voor een hele mooie training. De opbouw is helder geworden, het taalgebruik aangepast aan de doelgroep en lekker kort en bondig geschreven. Rien is heerlijk vaardig met taal en kan elke zin omzetten naar een mooi geconstrueerde tekst. Hij denkt met je mee en ook na de feedback gaat hij gretig aan het werk. Zoek je een tekstschrijver of iemand die goed kan redigeren, dan is Rien je man.

Uitgevoerde opdrachten

SEO Copywriter met Affiniteit en Kennis van Auto's
Beste freelancers,    Voor een autowebsite in Nederland zijn wij opzoek naar een freelance copywriter met affiniteit en kennis van auto's. Het betreft een langere samenwerking. De teksten moeten SEO geoptimaliseerd zijn.     Eisen Affiniteit/kennis met Auto's Perfecte beheersing Nederlandse taal Ervaring met SEO-teksten.…
Amsterdam 17 aug
Facebook Expert Gezocht voor Zorgonderneming
Beste freelancers,    Ik ben voor mijn zorgonderneming welke zich richt op hoogsensitieve personen met stressgerelateerde problematieken op zoek naar iemand die goed is in Facebook ads en tekst.    Wie zou mij hierin kunnen ondersteunen? Ik zie graag een reactie tegemoet.
Uden 9 aug
API/XML Specialist Faster Forward Elements
Beste freelancer,    Wij zijn een vernieuwend bedrijf in de financiële dienstverlening. Wij werken met Faster Forward Elements als CRM platform die gebruik maken van API koppelingen.    Wij willen onder andere onze formulieren (vanuit Typeform) gaan koppelen met Faster Forward Elements.    Wij zijn voor nu, op zoek…
Nieuwegein 13 jul
SEO Blogger over Solex en Voetbalgames
Beste freelancers,    Ik zoek iemand die meerdere blogs (2) wil schrijven over de Tour de France, Solex Rijden en WK/Voetbalgames.    Inhoud artikel: Header Titel Header Text (30-60 woorden) Tekstblok met kop (h1) en tussenkopjes (h2), min. 350 woorden Meta Title (ong. 70 tekens) Meta Discription (ong. 150 tekens) Subtitel &…
Ewijk 4 jul
Brochure voor een Training Redigeren
Beste freelancers,    IK heb zelf een tekst geschreven voor de brochure voor een training. Ik wil graag dat deze geredigeerd wordt. Ook mag de tekstschrijver de vrijheid nemen om aan te vullen of te verbeteren.    Ik zie graag een reactie tegemoet
Wilnis 25 jun
API Koppeling Plaatsen (Pararius)
Beste freelancers,    Er moet een API koppeling van Pararius geplaatst worden in een bestaande html website.  Wie zou deze opdracht voor mij kunnen uitvoeren?    Ik zie graag een reactie tegemoet.
Breda 25 jun
Drupal 8 linkedIn Connectie Configureren
Beste freelancers,    Voor een Drupal 8 website een LinkedIn connectie configureren (https://www.drupal.org/project/get_linkedin_posts). Of als er betere opties zijn...    Zolang shares en berichten van de zakelijke LinkedIn pagina op de website verschijnen.  Css-en is niet nodig, enkel module aan de praat krijgen (deel…
Sint-Michielsgestel 23 jun

Vraag Rien direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden