Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Rien

Rien TholenaarOver Rien

SPECIALIST VOOR ALLE COMMUNICATIE- EN MARKETINGVRAGEN!
Als u iemand zoekt 'die aan een half woord genoeg heeft' om te begrijpen wat u bedoelt en hoe u dat op anderen over wilt brengen, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik ben een creatieve en veelzijdige commercieel bedrijfsadviseur, SEO specialist, tekstschrijver, blogger en online marketeer. U kunt mij inschakelen voor zowel de advisering als uitvoering voor alle on- en offline PR, communicatie, marketing en media. Als ervaren tekstschrijver heb ik veel expertise op het gebied van zowel redactionele, commerciële als zakelijke teksten. Van businessplan tot jaarverslag en van brochuretekst tot persbericht, blog, SEO webtekst, nieuwsbrief, direct mail etc. etc.

OFFICIAL GOOGLE PARTNER
Eén van mijn specialisaties is het opzetten van uiterst effectieve Google Adwords campagnes. Als bewijs van mijn kennis en kunde ben ik de trotse bezitter van de Google Partner Badge. Een hoogaangeschreven keurmerk...

 

Vraag Rien direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
RITHO Communicatie & Media
06-12174933
KvK-nummer: 22048794