Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Rien

Rien TholenaarOver Rien

SPECIALIST VOOR ALLE COMMUNICATIE- EN MARKETINGVRAGEN!
Als u iemand zoekt 'die aan een half woord genoeg heeft' om te begrijpen wat u bedoelt en hoe u dat op anderen over wilt brengen, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik ben een creatieve en veelzijdige commercieel bedrijfsadviseur, SEO specialist, tekstschrijver, blogger en online marketeer. U kunt mij inschakelen voor zowel de advisering als uitvoering voor alle on- en offline PR, communicatie, marketing en media. Als ervaren tekstschrijver heb ik veel expertise op het gebied van zowel redactionele, commerciële als zakelijke teksten. Van businessplan tot jaarverslag en van brochuretekst tot persbericht, blog, SEO webtekst, nieuwsbrief, direct mail etc. etc.

HET COMPLETE PLAATJE
Bij de meeste opdrachten draait het om een aantal kernkwaliteiten die nooit allemaal bij één persoon aanwezig kunnen zijn. Om opdrachtgevers echter wel via één persoon optimaal van dienst te kunnen zijn werk...

Uitstekend
19 beoordelingen
Rien Tholenaar

Expertisegebieden:

 

Vraag Rien direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Contact

Telefoon / mobiel
06-12174933
KvK-nummer
Website
Bedrijfsnaam
RITHO Communicatie & Media
Social Media

Stuur een bericht