Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Rien

Rien TholenaarOver Rien

Bij de meeste opdrachten draait het om een aantal kernkwaliteiten die nooit allemaal bij één persoon aanwezig kunnen zijn. Om opdrachtgevers echter wel via één persoon optimaal van dienst te kunnen zijn werk ik al jarenlang samen met een collega. Hij is een kei als grafisch vormgever, webdeveloper en ontwikkelaar van eenvoudige en complexe online applicaties en ik ben zeer ervaren als SEO tekstschrijver, communicatie- en marketingadviseur, online marketeer en creatieve conceptontwikkelaar.

Als u iemand zoekt 'die aan een half woord genoeg heeft' om te begrijpen wat u bedoelt en hoe u dat op anderen over wilt brengen, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik ben een creatieve en veelzijdige specialist op het gebied van advisering en uitvoering voor alle on- en offline PR, communicatie, marketing en media. Daarnaast ben ik een ervaren tekstschrijver met veel expertise op het gebied van zowel redactionele, commerciële...

Uitstekend
15 beoordelingen
Rien Tholenaar

Expertisegebieden:

 

Vraag Rien direct om offerte

Werk op locatie
Stuur deze aanvraag behalve naar Rien, ook naar andere freelancers in hetzelfde expertisegebied.


Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Geheel gratis!

 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Contact

Telefoon / mobiel
06-12174933
KvK-nummer
Website
Bedrijfsnaam
RITHO Communicatie & Media
Social Media

Stuur een bericht