Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Maurits

Maurits Van Raaphorst
Over Maurits

Wij; Maurits, Brenda, Karin en Barry bieden u webdesign, webhosting, domeinnaamregistratie en Wordpress of Joomla onderhoud. Ook kunt u bij ons terecht voor maatwerk applicaties, logo & huisstijl ontwerp, copywriting en wij kunnen zorgen voor meer bezoekers d.m.v. zoekmachine optimalisatie.
 
Kortom: Bij ons kunt u terecht voor al uw vragen en wensen, of dat nou voor het maken van een website is, of voor het het ontwerpen van een logo tot het opzetten van een complete webshop.

Onze websites bouwen wij met voorkeur in Wordpress m.b.v. het thema Divi of Avada. Op deze manier kunnen wij binnen no-time een professionele website voor u realiseren ddie op alle apparaten goed en snel wordt weergegeven tegen een scherp tarief.
 
Ook voor andere ICT gerateerde vraagstukken kunt u bij ons terecht, wij hebben inmiddels ruim 30 jaar ervaring op het gebied van automatisering en bedrijfsprocessen....

Uitstekend
26 beoordelingen

Alkmaar

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Website, hosting + huisstijl
Loading.

Logo, website, flyer
Loading.

Hosting, onderhoud en website
Loading.

The School
Loading.

Webdesign, Webhosting en Onderhoud voor Saskia sch
Loading.

Complete huisstijl voor Bodyline
Loading.

 

Vraag Maurits direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

3

 

Stuur een bericht