Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

puck

puck
Over puck

Sinds mijn afstuderen in 2012 aan de HKU Fashion Design heb ik bij verschillende modebedrijven gewerkt als designer. Dit was meestal in combinatie met development/productie verantwoordelijkheden. Gedurende deze jaren heb ik enorm veel geleerd over alle taken en processen die aanbod komen bij het ontwerpen en neerzetten van een collectie. Zo is duurzaam werken een manier die in vele fases terug behoort te komen in zowel de collectie als het ontwikkelingsproces. 

In de zomer van 2021 heb ik besloten om als freelancer verder te gaan onder de naam Puck Production Design. Op deze manier kan ik verschillende aspecten combineren die ik erg leuk vind en waar mijn kracht ligt. Het samenwerken met verschillende mensen, bedrijven en producten vind ik erg inspirerend. Mijn kracht ligt in het overzichtelijk werken, zorgen voor structuur, oog voor detail en mee- en zeker ook vooruit denken. 

U kunt mij benaderen...

 

Portfolio

stylesheets/technische tekening pagina 1
Loading.

stylesheet/technische tekening pag 2
Loading.

Op de derde pagina staat de…
Loading.

stylesheet/technische tekening pagina 4
Loading.

stylesheet/technische tekening pagina 5
Loading.

 

Vraag puck direct om offerte


Stuur een bericht