Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Andere freelancers in hetzelfde vakgebied:

Andre Ewoud Donald Erik Marco Tobias Fatih Marcel Paulo Anne Jean-Paul Sharai Marcel Ron Ilona

Profiel

Hallo, mijn naam is Jaïr, vertaler in hart en nieren.

Voor velen is vertalen een bijkomstigheid, maar voor mij is een goede vertaling een prioriteit.
Of het nu gaat om een zakelijke, promotionele, of wervende tekst, of een tekst die binnen een bepaald vakgebied valt; een goede vertaling kan de sleutel tot succes bieden.
Elke vertaling vereist maatwerk om de inhoud en het doel van een tekst op een correcte manier over te brengen op de doelgroep.Vandaar dat ik eveneens waarde hecht aan een goede communicatie tussen mijzelf en de opdrachtgever, om te verzekeren dat het eindresultaat voldoet aan de verwachtingen.

Even voorstellen:
Na mijn Bachelor English Language and Culture aan de RUG ben ik meteen doorgegaan met de Master Writing, Editing, and Mediating. Daarna heb ik de Master Vertalen & Schrijven aan de VU gevolgd om de nodige kennis te vergaren voor het vertalersvak.
Als Native Speaker Nederlands, vertaal ik voor het beste resultaat Engelse teksten naar mijn moedertaal, maar ik ben zeker geïnteresseerd in creatieve vertaalklussen van Nederlands naar Engels. Zo ben ik op dit moment betrokken bij het vertalen van filmscripts, scenario's en treatments van een aankomende Nederlandse televisieserie.

In 2018 heb ik mijn eigen vertaalbedrijf opgezet als ZZP'er: AAA Vertalingen.

Vraag jair direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden