Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Wendy

Wendy AppelOver Wendy

Appel Tekstcreaties is opgericht door Wendy Appel, opgeleid tot communicatiekundige. In mijn loopbaan vervulde ik diverse functies op het snijvlak van ICT, consultancy, online (recruitment) marketing en marketingcommunicatie. Tekstschrijven vormde daarin de rode draad. Daardoor heb ik mij ontwikkeld tot een ervaren, breed inzetbare tekstschrijver.

Mijn specialisatie ligt op het online vlak. Ik heb aantoonbare ervaring met onder meer (SEO-) webteksten, blogartikelen, e-mailnieuwsbrieven en social media posts. Maar ook voor het opstellen van trainingsdocumentatie, handleidingen, productmarketingteksten en vele andere soorten tekst kun je bij mij terecht. Zelf leren schrijven? Dat kan! Met veel plezier verzorg ik een training op maat voor jouw team.

Appel Tekstcreaties is er voor grote en kleine organisaties die tijdelijk behoefte hebben aan ondersteuning door een professionele tekstschrijver. Ook startende ZZP'ers help ik graag op weg tegen een aantrekkelijk ZZP-tarief.
Uitstekend
2 beoordelingen
Wendy Appel

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Massagepraktijk Petra's Touch
(Lees verder)
Loading.

IDF Hosting & Streaming
(Lees verder)
Loading.

Mission Command
(Lees verder)
Loading.

CFO Capabel
(Lees verder)
Loading.

Pompkracht
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Wendy direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

2
Alle beoordelingen (2 van 2)

 

Stuur een bericht

Contactgegevens:
Appel Tekstcreaties
0649614129
KvK-nummer: 67278876