Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Appel Tekstcreaties

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Appel Tekstcreaties is opgericht door Wendy Appel, opgeleid tot communicatiekundige. In mijn loopbaan vervulde ik diverse functies op het snijvlak van ICT, consultancy, online (recruitment) marketing en marketingcommunicatie. Tekstschrijven vormde daarin de rode draad. Daardoor heb ik mij ontwikkeld tot een ervaren, breed inzetbare tekstschrijver.

Mijn specialisatie ligt op het online vlak. Ik heb aantoonbare ervaring met onder meer (SEO-) webteksten, blogartikelen, e-mailnieuwsbrieven en social media posts. Maar ook voor het opstellen van trainingsdocumentatie, handleidingen, productmarketingteksten en vele andere soorten tekst kun je bij mij terecht. Zelf leren schrijven? Dat kan! Met veel plezier verzorg ik een training op maat voor jouw team.

Appel Tekstcreaties is er voor grote en kleine organisaties die tijdelijk behoefte hebben aan ondersteuning door een professionele tekstschrijver. Ook startende ZZP'ers help ik graag op weg tegen een aantrekkelijk ZZP-tarief.

Portfolio

ScreenHunter_03-Jul.-03-12.09.jpg

Massagepraktijk Petra's Touch

SEO-teksten en algemene webteksten www.petrastouch.nl
ScreenHunter_06-Jul.-03-12.53.jpg

IDF Hosting & Streaming

Nederlandse en Engelse SEO-teksten voor hosting- & streamingprovider, o.a. cloudhosting, VSP hosting, shared hosting, dedicated hosting, webstreaming, webchat en Wowza streaming.
ScreenHunter_06-Nov.-09-11.29.jpg

Mission Command

SEO-teksten en algemene webteksten voor organisatie die teamontwikkeling, leiderschapstraining en coaching aanbiedt voor het MKB.
ScreenHunter_113-Jul.-05-14.20.jpg

CFO Capabel

SEO-teksten en algemene webteksten voor organisatie die MKB-ondernemingen helpt hun financieel management te verbeteren en toekomstbestendig te blijven. Uitwerken en redigeren nieuwsbriefartikelen, blogs, interviews, whitepapers, etc.
ScreenHunter_112-Jul.-05-14.18.jpg

Pompkracht

Webteksten en SEO-teksten voor Pompkracht, een arbeidsbemiddelaar voor pompmedewerkers. www.pompkracht.nl

Referenties

Datum:
03-05-2017
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Wij hadden geen betere kunnen krijgen!
Datum:
30-03-2017
Van:
Tess Heijnis
Waardering:
referentiesterren
Kwaliteit:
referentiesterren
Deadline:
referentiesterren
Communicatie:
referentiesterren
Flexibiliteit:
referentiesterren
Wendy helpt ons enorm bij al onze teksten! Zelfs bij prive omstandigheden werkt ze strikt aan haar deadlines. Prettig en vriendelijk contact en altijd bereikbaar! Doet meer dan we vragen, verwerkt SEO woorden in de tekst zoals gevraagd maar geeft ook alle SEO settings door per tekst welke wij direct door kunnen sturen naar onze webdesigner. Wij willen niemand anders meer. Dankjewel Wendy!

Uitgevoerde opdrachten

SEO Vriendelijke Webteksten Schrijven (300-400 Woorden)
Beste freelancers,    Ik ben op zoek naar iemand voor het schrijven en of herschrijven van webteksten die SEO vriendelijk zijn. Het gaat om bestaande Web Hosting website/pagina's.    Tussen de 300 en 400 woorden lijkt mij voldoende, het gaat om 9 pagina's. Dus kijken naar huidige woorden/regels/zinnen en aanpassen voor SEO.…
04-05-2017
SEO Webteksten Copywriter Gezocht
Beste freelancers,    Gezocht!  Een persoon die zich kan vinden in de volgende kwalificaties:  - Vertaler ENG -> NED  - Copywriter webshop en blogs beautyproducten.  - Verstand van SEO vriendelijke teksten schrijven  - Aantoonbare voorbeelden van geschreven stukken.    Detail opdracht:  Wij zijn…
Amsterdam 14-02-2017

Vraag Wendy direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden