Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Wendy

Wendy Appel
Over Wendy

Appel Tekstcreaties is opgericht door Wendy Appel, opgeleid tot communicatiekundige. In mijn loopbaan vervulde ik diverse functies op het snijvlak van ICT, consultancy, online (recruitment) marketing en marketingcommunicatie. Tekstschrijven vormde daarin de rode draad. Daardoor heb ik mij ontwikkeld tot een ervaren, breed inzetbare tekstschrijver.

Mijn specialisatie ligt op het online vlak. Ik heb aantoonbare ervaring met onder meer (SEO-) webteksten, blogartikelen, e-mailnieuwsbrieven, klantcases en social media posts. Maar ook voor het opstellen van vacatureteksten, trainingsdocumentatie, handleidingen, productmarketingteksten en vele andere soorten teksten kun je bij mij terecht. Zelf leren tekstschrijven voor het internet? Dat kan! Met veel plezier verzorg ik een training op maat voor jouw team.

Appel Tekstcreaties is er voor grote en kleine organisaties die tijdelijk behoefte hebben aan ondersteuning door een professionele tekstschrijver. Ook startende ZZP'ers help ik graag op weg tegen een aantrekkelijk ZZP-tarief.

 

Portfolio

Petra's Touch Massage & Coaching
Loading.

CFO Capabel
Loading.

Pompkracht
Loading.

Anneke Postma, partner in leren
Loading.

Pauline Hoogervorst, rouwcoach & rouwconsultant
Loading.

The Female Dance of Life
Loading.

 

Vraag Wendy direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

2
Alle beoordelingen (2 van 2)

 

Stuur een bericht