Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vraag Wendy een offerte
of
Stuur Wendy een bericht


Wendy

Wendy Appel

|
Locatie: Driebergen-Rijsenburg
|
Actief sinds: 12-01-2017
|
Uurtarief: € 50
|
Profiel bekeken: 171 keer
|
KvK-nummer: 67278876 informatie
Appel Tekstcreaties is opgericht door Wendy Appel, opgeleid tot communicatiekundige. In mijn loopbaan vervulde ik diverse functies op het snijvlak van ICT, consultancy, online (recruitment) marketing en marketingcommunicatie. Tekstschrijven vormde daarin de rode draad. Daardoor heb ik mij ontwikkeld tot een ervaren, breed inzetbare tekstschrijver.

Mijn specialisatie ligt op het online vlak. Ik heb aantoonbare ervaring met onder meer (SEO-) webteksten, blogartikelen, e-mailnieuwsbrieven en social media posts. Maar ook voor het opstellen van trainingsdocumentatie, handleidingen, productmarketingteksten en vele andere soorten tekst kun je bij mij terecht. Zelf leren schrijven? Dat kan! Met veel plezier verzorg ik een training op maat voor jouw team.

Appel Tekstcreaties is er voor grote en kleine organisaties die tijdelijk behoefte hebben aan ondersteuning door een professionele tekstschrijver. Ook startende ZZP'ers help ik graag op weg tegen een aantrekkelijk ZZP-tarief.

Vraag Wendy direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Appel Tekstcreaties

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer