Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
|

 

 

Petra

Petra Huffmeijer
Over Petra

Ik ben Petra en werk sinds januari 2008 als freelancer voor de mode-, grafische- en textielbranche met mijn bedrijf Pink Studio. Daarvoor heb ik voor diverse bedrijven gewerkt en ondertussen ruim 25 jaar aan ervaring opgebouwd in de fashion en textiel.

Met de studio ben ik werkzaam in het laag-midden en hoog segment. Doelgroepen zijn baby, kids, teens, dames en heren. De productgroepen zijn van sokken, accessoires, bodywear, beach  tot boven kleding  en home & interieur. Ik kan een collectie opzetten vanaf concept/ moodboards tot een volledig uitgewerkte collectie met diverse thema’s, dit kan inclusief alle technische tekeningen, artworks en all over dessins. Tevens heb ik met meerdere licenties gewerkt oa met Efteling, Disney, Marvel, Voetbal inside, the voice, Blond, Warner Bross en Fc de Rebellen.

Naast fashion/textiel ben ik ook op grafisch gebied sterk en maak ik oa logo’s, huisstijlen, verpakkingen en promotie materiaal.

Hier alle activiteiten op een...

Uitstekend
1 beoordelingen
Petra Huffmeijer

Berkel-Enschot

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Kidswear licentie
(Lees verder)
Loading.

Moodboards en kleuren
(Lees verder)
Loading.

Kids collectie Boho
(Lees verder)
Loading.

Home en textiel
(Lees verder)
Loading.

sportswear collectie
(Lees verder)
Loading.

DTP werkzaamheden
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Petra direct om offerte


 

Beoordelingen van opdrachtgevers

1
(1 van 1)

 

Contact

Telefoon / mobiel
0620394040
KvK-nummer
Website
Adresgegevens
kerkstraat 12
5056 Ac Berkel-Enschot
Bedrijfsnaam
Pink Studio
Social Media

Stuur een bericht