Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Alpay

Alpay Boz
Over Alpay

Hallo! Mijn naam is Alpay en ik studeer Communicatie en multimedia aan de Haagse Hogeschool. Ik ben een creatieve designer die zich richt op het maken van websites, webshops, huisstijlen, logo's en andere designs.

Mijn passie ligt bij het ontwerpen en creëren van visuele content en ik ben erg bedreven in de Adobe programma's zoals Photoshop, Indesign en Illustrator. Bovendien ben ik goed thuis in talen als HTML, CSS, Javascript en PHP.

Naast het designen van websites, kan ik ook sterke teksten schrijven voor bedrijven en andere doeleinden. Mijn specialiteit ligt bij WordPress en WooCommerce, waarin ik veel ervaring heb opgedaan. Ik kan niet alleen de websites designen, maar ook prototypes maken in Figma.

Kortom, ik ben een enthousiaste en getalenteerde designer die graag samenwerkt met bedrijven om hun merk op een visueel aantrekkelijke manier te presenteren op het internet.

 

Portfolio

Website: John de Wolf Sportfoundation
Loading.

 

Vraag Alpay direct om offerte


Stuur een bericht