Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Elmer

Elmer Emanuels
Over Elmer

Gepassioneerd en resultaatgericht marketingprofessional met meer dan 12 jaar ervaring in digitale marketing met een sterke focus op B2B marketing. Als ervaren marketinginstructeur en succesvolle freelancer heb ik mijn expertise ingezet bij diverse bedrijven en start-ups om hun marketingstrategieën te ontwikkelen en te optimaliseren.

Als Head of Marketing bij zowel Installatiemanager als Into the Source, heb ik succesvol bijgedragen aan het groeien van verschillende bedrijven en hun merken. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en kansen om mijn passie voor marketing en mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en in te zetten om bedrijven te helpen hun doelen te bereiken. Daarnaast geef ik ook cursussen in het marketingdomein als freelance marketinginstructeur bij Adwise Academy.

Voel je vrij om contact met me op te nemen voor samenwerkingsmogelijkheden of gewoon voor een inspirerend gesprek over marketing en ondernemerschap!

 

 

Portfolio

Freelance marketinginstructeur bij Adwise Academy
Loading.

Hoofd marketing Installatiemanager
Loading.

Hoofd marketing
Loading.

 

Vraag Elmer direct om offerte


Stuur een bericht