Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.

 

 

Vanessa

Vanessa Lappenschaar
Over Vanessa

Een nieuwe website of drukwerk laten maken voor jouw bedrijf? Wij helpen je graag verder. Vraag gerust vrijblijvend naar alle mogelijkheden. We helpen graag bedrijven voor een laag tarief om beter voor de dag te komen. Zo kunnen we bijvoorbeeld al voor €600,- een professionele website ontwerpen en realiseren. Naast website’s kunnen wij ook ander promotiemateriaal ontwikkelen als: visitekaartjes, flyers en posters.

Voor de ontwikkeling van uw website wordt het gehele proces toegepast, van ontwerp tot bouw van de website. Wij bouwen onze website’s in WordPress. De WordPress website’s zijn makkelijk zelf te beheren. De WordPress websites worden gebouwd in Divi. Divi maakt het voor de gebruiker erg eenvoudig om zelf zijn website bij te houden en aan te passen. Mocht je zelf geen ervaring hebben met het onderhouden van jouw website, bieden wij hiervoor ook totale ontzorgpakketten aan.

Ondanks dat wij de website goedkoop...

Vanessa Lappenschaar

Expertisegebieden:

 

Portfolio

Website Local Scope
(Lees verder)
Loading.

Website FlevoFysiotherapie
(Lees verder)
Loading.

Promotie flyers voor Sport Federatie Berkelland
(Lees verder)
Loading.

Flyers New Life 4 You
(Lees verder)
Loading.

 

Vraag Vanessa direct om offerte


Contact

Telefoon / mobiel
0625060635
KvK-nummer
Bedrijfsnaam
Vunique Media

Stuur een bericht