Sorry, u werkt met Internet Explorer 7 of ouder. Hoofdkraan.nl ondersteunt dit niet. Download gratis de nieuwste versie van Internet Explorer.
Vanessa

Vanessa Lappenschaar

Websites | Drukwerk

Locatie: Haarlo
|
Actief sinds: 20-09-2018
|
Uurtarief: € 45
|
Profiel bekeken: 31 keer
|
KvK-nummer: 63085550 informatie
|

Contactgegevens:

Bedrijfsnaam

Vunique Media

Telefoon / mobiel

Toon telefoonnummer

Profiel

Een nieuwe website of drukwerk laten maken voor jouw bedrijf? Wij helpen je graag verder. Vraag gerust vrijblijvend naar alle mogelijkheden. We helpen graag bedrijven voor een laag tarief om beter voor de dag te komen. Zo kunnen we bijvoorbeeld al voor €600,- een professionele website ontwerpen en realiseren. Naast website’s kunnen wij ook ander promotiemateriaal ontwikkelen als: visitekaartjes, flyers en posters.

Voor de ontwikkeling van uw website wordt het gehele proces toegepast, van ontwerp tot bouw van de website. Wij bouwen onze website’s in WordPress. De WordPress website’s zijn makkelijk zelf te beheren. De WordPress websites worden gebouwd in Divi. Divi maakt het voor de gebruiker erg eenvoudig om zelf zijn website bij te houden en aan te passen. Mocht je zelf geen ervaring hebben met het onderhouden van jouw website, bieden wij hiervoor ook totale ontzorgpakketten aan.

Ondanks dat wij de website goedkoop kunnen aanbieden, vinden wij dat kwaliteit toch op de eerste plek staat bij de website die wij ontwikkelen. Het is belangrijk dat je met jouw bedrijf goed voor de dag komt en zich goed kan presenteren.

Portfolio

localscope-uitgelicht.jpg

Website Local Scope

Voor Local Scope hebben we de website ontworpen en gerealiseerd (in Wordpress). De website is te bekijken op localscope.nl
flevofysiotherapie-uitgelicht.png

Website FlevoFysiotherapie

Voor FlevoFysiotherapie hebben wij een WordPress website ontworpen en gerealiseerd.
sfb-flyer.png

Promotie flyers voor Sport Federatie Berkelland

new-life-4-you-flyer.jpg

Flyers New Life 4 You

Vraag Vanessa direct om een offerte

Ontvang snel een vrijblijvende offerte

Vul hieronder uw contactgegevens in.

Geheel gratis!
Snel een gemotiveerde freelancer.
Door op "Plaats de aanvraag" te klikken gaat u akkoord met de algemene voorwaarden